Chris Brown: «Κόλλησε» στον αέρα κατά τη διάρκεια συναυλίας και τα έβαλε με το προσωπικό

Chris Brown: «Κόλλησε» στον αέρα κατά τη διάρκεια συναυλίας και τα έβαλε με το προσωπικό Facebook Twitter
Φωτ. Chris Brown / Instagram
0

Ένα απρόοπτο είχε ο Chris Brown κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Prudential Center στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ.

Ο Chris Brown την ώρα της συναυλίας και ενώ τραγουδούσε αντιμετώπισε ένα τεχνικό πρόβλημα, το οποίο τον άφησε να αιωρείται μέτρα πάνω απ' τη σκηνή. Όπως φαίνεται και στα βίντεο που κατέγραψαν οι θαυμαστές του που βρέθηκαν στην περιοδεία του και έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, ο Brown αρχικά, παρά τη δυσλειτουργία στα καλώδια με τα οποία ήταν κρεμασμένος για το act του, συνέχιζε να ερμηνεύει το τραγούδι «Under the Influence», αλλά όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα γινόταν όλο και πιο φανερά νευρικός και ταραγμένος. 

Από ένα σημείο και μετά, φαίνεται να σταματά να ερμηνεύει το τραγούδι του, και να κάνει εμφανή την απογοήτευση και τον θυμό του, με χειρονομίες προς άτομα εκτός πλάνου και σκηνής. Σε ένα άλλο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, αρκετά μέλη της ομάδας και των τεχνικών που επιμελούνται την εμφάνιση του, σπεύδουν στη σκηνή με μια σκάλα για να τον βοηθήσουν να κατέβει.

Τελικά τα καταφέρνουν, με τον Brown να ανεβαίνει στη σκάλα, να απεγκλωβίζεται, και να πηδάει στη σκηνή για να ολοκληρώσει την ερμηνεία του τραγουδιού του. Η ένταση στην ατμόσφαιρα βέβαια συνέχισε να υπάρχει, αφού ο Brown συνέχισε να μιλά με έντονο ύφος σε έναν από τους εργαζόμενους της περιοδείας που βοήθησαν να τον κατεβάσουν.

Σύμφωνα με τους θεατές που έσπευσαν να τοποθετηθούν επί του περιστατικού στο  X (πρώην Twitter), ο Chris Brown αιωρούνταν για τρία ολόκληρα τραγούδια, ενώ κανένας δεν πήγε να τον βοηθήσει, μέχρι τη στιγμή που άρχισε να τους κάνει νοήματα. 

«Έχει κάθε δικαίωμα να είναι θυμωμένος, θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο», έγραψε ένας απ' αυτούς, ενώ ένας άλλος χρήστης σχολίασε «Ας τον αφήσουμε εκεί, είναι αυτό που θέλει το σύμπαν». Σύμφωνα με τα σχόλια, παρά το γεγονός, η απόδοση του τραγουδιστή δεν επηρεάστηκε καθόλου, αφού έγραψαν χαρακτηριστικά '«Κι όμως, δεν έχασε ούτε μια νότα!'».

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί η επίσκεψη του υπουργού των Ταλιμπάν στην Ινδία είναι τόσο σημαντική

Διεθνή / Γιατί η επίσκεψη του υπουργού των Ταλιμπάν στην Ινδία είναι τόσο σημαντική

Ο υπουργός Εξωτερικών των Ταλιμπάν, Αμίρ Χαν Μουτάκι, πραγματοποιεί ιστορική επίσκεψη στην Ινδία, ενισχύοντας τις διπλωματικές, εμπορικές και πολιτικές σχέσεις μεταξύ Δελχί και Καμπούλ, ενώ παρακολουθεί στενά το Πακιστάν
LIFO NEWSROOM
Ρωσικές επιθέσεις «αχρηστεύουν» το 60% της παραγωγής αερίου στην Ουκρανία – Φόβοι για χειμερινή ενεργειακή κρίση

Διεθνή / Ρωσικές επιθέσεις «αχρηστεύουν» το 60% της παραγωγής αερίου στην Ουκρανία – Φόβοι για χειμερινή ενεργειακή κρίση

Μαζικές ρωσικές επιθέσεις σε υποδομές φυσικού αερίου της Ουκρανίας πλήττουν το 60% της παραγωγής, προκαλώντας φόβους για ελλείψεις το χειμώνα
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Ειρήνης: «Στηριζόμαστε στον πρόεδρο Τραμπ», δηλώνει η φετινή νικήτρια, Μαρία Κορίνα Ματσάδο

Διεθνή / Νόμπελ Ειρήνης: «Στηριζόμαστε στον πρόεδρο Τραμπ» δηλώνει η φετινή νικήτρια, Μαρία Κορίνα Ματσάδο

«Στηριζόμαστε στον πρόεδρο Τραμπ, στον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών, στους λαούς της Λατινικής Αμερικής και στις δημοκρατικές χώρες του κόσμου ως τους κύριους συμμάχους μας για να πετύχουμε την Ελευθερία και τη δημοκρατία», έγραψε η Βενεζουελανή πολιτικός
LIFO NEWSROOM
Μαρίν Λεπέν: Η ακροδεξιά εκμεταλλεύεται την κρίση Μακρόν στη Γαλλία

Διεθνή / Μαρίν Λεπέν: Η ακροδεξιά εκμεταλλεύεται την κρίση Μακρόν στη Γαλλία

Καθώς η Γαλλία παραμένει σε πολιτική κρίση, η Μαρί Λεπέν και η «Εθνική Συσπείρωση» εκμεταλλεύονται το χάος για να ενισχύσουν την επιρροή τους και να προετοιμαστούν για πιθανές πρόωρες εκλογές
LIFO NEWSROOM
«Καρφιά» του Λευκού Οίκου προς την Επιτροπή Νόμπελ: «Απέδειξαν ότι βάζουν την πολιτική πάνω από την ειρήνη»

Διεθνή / «Καρφιά» του Λευκού Οίκου προς την Επιτροπή Νόμπελ: «Απέδειξαν ότι βάζουν την πολιτική πάνω από την ειρήνη»

Αφού η Επιτροπή Νόμπελ αγνόησε τον Ντόναλντ Τραμπ, ο διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι δεν αναγνώρισαν «έναν ανθρωπιστή που κινεί βουνά με τη δύναμη της θέλησής του»
LIFO NEWSROOM
Πεντάγωνο: Ο Χέγκσεθ έθεσε υπό έρευνα 300 υπαλλήλους μετά τον θάνατο του Τσάρλι Κερκ

Διεθνή / Πεντάγωνο: Ο Χέγκσεθ έθεσε υπό έρευνα 300 υπαλλήλους μετά τον θάνατο του Τσάρλι Κερκ

Το Πεντάγωνο διερευνά 300 υπαλλήλους για σχόλια στο διαδίκτυο μετά τη δολοφονία του ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ, προκαλώντας συζήτηση για πολιτική βία και πειθαρχικά μέτρα στον στρατό των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM