Βρυξέλλες: Τριμερής συνάντηση για τη βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ Αθήνας - Άγκυρας

Βρυξέλλες: Τριμερής συνάντηση για τη βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ Αθήνας - Άγκυρας Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Τριμερής συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων Ελλάδας, Τουρκίας, Γερμανίας πραγμαμτοποιήθηκε την Παρασκευή στις Βρυξέλλες για την τόνωση των ελληνοτουρικών διαύλων επικοινωνίας. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής Sabah, στο τραπέζι των συνομιλιών κάθισαν ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν, ο σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Καγκελαρίας, Γενς Πλέτνερ και η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του Έλληνα πρωθυπουργού Άννα-Μαρία Μπούρα. 

Η συνάντηση έγινε την Παρασκευή στα γραφεία της γερμανικής αντιπροσωπείας, παρουσία του διπλωματικού συμβούλου του Γερμανού καγκελαρίου, με στόχο την αποκατάσταση του διαύλου επικοινωνίας σε επίπεδο διπλωματικών συμβούλων, ο οποίος είχε ατονήσει.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Διεθνή / Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

«Ο πρόεδρος Ραΐσι, ο υπουργός Εξωτερικών και όλοι οι επιβάτες του ελικοπτέρου σκοτώθηκαν στη συντριβή», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Reuters ανώτερος Ιρανός αξιωματούχος
NEWSROOM
Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM