Βρέθηκε νεκρός ο γιος του Βλάντο Τζούροβιτς

Βρέθηκε νεκρός ο γιος του Βλάντο Τζούροβιτς Facebook Twitter
Φωτ: YouTube
0

Ο 49χρονος γιος του προπονητή μπάσκετ Βλάντο Τζούροβιτς βρέθηκε νεκρός την Μεγάλη Παρασκευή στο Βελιγράδι.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Σερβίας το πτώμα του Νεμπόισα βρέθηκε στο Bežanijska kosa, στο δάσος Rajko, ενώ την Μεγάλη Πέμπτη ο Βλάντο Τζούροβιτς είχε δηλώσει την εξαφάνιση του γιου του στις Αρχές. Ο 49χρονος ήταν ένα από τα δύο παιδιά του διάσημου προπονητή, ο οποίος έχει και μια κόρη, τη Νίνα.

Μέχρι στιγμής, τα αίτια του θανάτου του είναι άγνωστα, με τον εισαγγελέα του Βελιγραδίου να έχει ζητήσει να γίνει αυτοψία, αλλά και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο 75χρονος Βλάντο Τζούροβιτς δούλεψε αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, καθώς από το 1988 μέχρι το 1993 εργάστηκε στον πάγκο του Πανιωνίου και ακολούθησαν Άρης (1993-94) και ΑΕΚ (1994-95), ενώ τη σεζόν 1996-97 επέστρεψε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Το 1999-2000 δούλεψε στην ομάδα της Δάφνης. Η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανιώνο τη σεζόν 1991, στον θρυλικό τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ (73-70 για τους Νεοσμυρνιώτες).

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαράκ Ομπάμα: «Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία ντροπή» - Η απάντηση για το ρατσιστικό βίντεο του Τραμπ

Διεθνή / Μπαράκ Ομπάμα: «Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία ντροπή» - Η απάντηση για το ρατσιστικό βίντεο του Τραμπ

«Υπάρχει ένα είδος φθηνού θεάματος που εκτυλίσσεται στα social media και στην τηλεόραση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια podcast
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / «Οι Αμερικανοί λένε όχι»: Ο Ομπάμα στηρίζει δημόσια τις διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη

Ο Ομπάμα έκανε λόγο για «πρωτοφανή» δράση της ICE στη Μινεάπολη, περιγράφοντας επιχειρήσεις χωρίς σαφές πλαίσιο, με ομοσπονδιακούς πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια και να βγάζουν ανθρώπους έξω
THE LIFO TEAM