Βρετανία: Τα γραφεία στοιχημάτων "παίζουν" όλο και πιο πολύ το σενάριο να φύγει πρόωρα ο Τραμπ

Βρετανία: Τα γραφεία στοιχημάτων "παίζουν" όλο και πιο πολύ το σενάριο να φύγει πρόωρα ο Τραμπ Facebook Twitter
0

Τα γραφεία στοιχημάτων στη Βρετανία δείχνουν να πιστεύουν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι τώρα πλέον περισσότερο πιθανό να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο πριν από τη λήξη της θητείας του σε σύγκριση με το σενάριο να την ολοκληρώσει κανονικά, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις που έχουν προκαλέσει σεισμό στην Ουάσιγκτον.

 

Το γραφείο Betfair έκανε γνωστό ότι παίχτες στοιχημάτισαν ποσό άνω των 5.000 λιρών (6.470 δολάρια) υπέρ της πρόωρης αποχώρησης του Τραμπ ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ζήτησε από τον πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ να τερματίσει την έρευνα που η ομοσπονδιακή αστυνομία διεξάγει με επίκεντρο τις διασυνδέσεις του πρώην συμβούλου εθνικής ασφαλείας Μάικλ Φλιν με τη Ρωσία.

 

Η ανησυχία που προκλήθηκε λόγω της πιθανότητας να υπάρξει καθυστέρηση, λόγω των εξελίξεων, στην εφαρμογή των οικονομικών μεταρρυθμίσεων του προέδρου των ΗΠΑ και ο ίδιος ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους να αντιμετωπίσει την απειλή της πρότασης μομφής είχαν ως αποτέλεσμα να καταγράψει σημαντική πτώση το δολάριο.

 

Στην αγορά στοιχημάτων της Βρετανίας, οι πιθανότητες που δίνονται στο σενάριο ο Τραμπ να μην καταφέρει να ολοκληρώσει την τετραετή θητεία του μειώθηκαν στο 5/6 στο Betfair, που σημαίνει ότι έχει πιθανότητες 55% να αποχωρήσει πρόωρα από τον Λευκό Οίκο.

 

Επιπλέον το Betfair δίνει πιθανότητες 12/5 ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα εγκαταλείψει τα προεδρικά του καθήκοντα φέτος, που ισοδυναμεί με ποσοστό 27% ότι θα φύγει.

 

Επίσης το γραφείο στοιχημάτων Ladbrokes αναφέρει ότι οι πιθανότητες ο Αμερικανός πρόεδρος να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο εξαιτίας μιας πρότασης μομφής ή παραίτησής του πριν από τη λήξη της πρώτης του θητείας ανέρχονται σε 4/5.

 

Η εκπρόσωπος Τύπου Τζέσικα Μπριτζ προσέθεσε ότι το Ladbrokes δέχθηκε στοιχήματα ύψους 50.000 λιρών για διάφορα σενάρια με επίκεντρο το μέλλον του Τραμπ. Μεταξύ αυτών το εάν θα βρεθεί στο στόχαστρο μιας πρότασης μομφής ή ακόμα και το ποια χρονιά θα αντικατασταθεί.

 

«Δεν υπάρχει σχεδόν καμία ημέρα που να μην ξεσπά ένα σκάνδαλο για τον Τραμπ, όμως το χρήμα μιλάει και οι παίχτες ολοένα και περισσότερο πείθονται ότι ο πρόεδρος ενδεχομένως θα βρεθεί στο στόχαστρο μιας πρότασης μομφής συντομότερα παρά αργότερα» τόνισε η ίδια.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

Διεθνή / «Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

«Εξετάζουμε τι σημαίνει μια σύγκρουση για ολόκληρη την κοινωνία και ποιος είναι ο ρόλος του καθενός» δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τις ένοπλες δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Ουκρανία ΗΠΑ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Το σχέδιο των ΗΠΑ προβλέπει ένταξη στην ΕΕ το 2027 - Οι Ευρωπαίοι αντιδρούν

Η ένταξη από την 1η Ιανουαρίου 2027 «προβλέπεται, αλλά παραμένει αντικείμενο διαπραγμάτευσης», με την Ουάσινγκτον να τάσσεται υπέρ της επίσπευσης, όπως αναφέρει πηγή με γνώση των συνομιλιών
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Αυτό θα αποτελέσει μια σπάνια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Βρετανού μονάρχη, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή του τον Φεβρουάριο του 2024
THE LIFO TEAM