Βρετανία: Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία του άνδρα που έσπρωξε μια γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου

Βρετανία: Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία του άνδρα που έσπρωξε μια γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου Facebook Twitter
0

Η βρετανική αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία, στην προσπάθειά της να εντοπίσει έναν άνδρα που, ενώ έκανε τζόκινγκ, έσπρωξε μια γυναίκα στις ρόδες ενός λεωφορείου, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου, πριν από τέσσερις μήνες.


Το βίντεο, που εικονίζει την ανάλγητη πράξη του άνδρα στη γέφυρα Πάτνεϊ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, έχει προβληθεί κατ' επανάληψη από τα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα, ωστόσο ο δράστης δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

Στις εικόνες, ο δράστης διακρίνεται να περνά τρέχοντας δίπλα από έναν άνδρα πάνω στη γέφυρα, στις 5 Μαΐου και κατόπιν να σπρώχνει επίτηδες την 33χρονη γυναίκα. Εκείνη πέφτει με το κεφάλι προς το διερχόμενο λεωφορείο αλλά ο οδηγός του προλαβαίνει να στρίψει το τιμόνι και να την αποφύγει, για λίγα εκατοστά.


Η νέα φωτογραφία έχει τραβηχτεί από το λεωφορείο και δείχνει έναν λευκό άνδρα που φορά γκρίζο μπλουζάκι και σκουρόχρωμο σορτς. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας επέστρεψε στη γέφυρα 15 λεπτά αργότερα, από την αντίθετη κατεύθυνση, αλλά αγνόησε τη γυναίκα όταν εκείνη προσπάθησε να του μιλήσει.


Οι δύο άνδρες που είχαν προσαχθεί τον περασμένο μήνα ως ύποπτοι για το επεισόδιο αυτό, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθεί καμία κατηγορία.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ EUROPOL

Διεθνή / Europol: Απενεργοποιήθηκαν χιλιάδες λογαριασμοί των Φρουρών της Επανάστασης σε 19 χώρες

Η Europol ανέφερε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης είχαν δημιουργήσει ένα εκτεταμένο και οργανωμένο ψηφιακό δίκτυο που εκτεινόταν σε μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM