Βρετανία: Μια γάτα που αγνοούνταν επί 5 χρόνια βρέθηκε σε εξέδρα άντλησης πετρελαίου

Βρετανία: Μια γάτα που αγνοούνταν επί 5 χρόνια βρέθηκε σε εξέδρα άντλησης πετρελαίου Facebook Twitter
Φωτ.: Scottish SPCA (Guardian).
0

Μια γάτα από τη Σκωτία που αγνοούνταν για πέντε ολόκληρα χρόνια ξαναβρέθηκε με τον ιδιοκτήτη της αφού εντοπίστηκε σε μια εξέδρα άντλησης πετρελαίου στη θάλασσα. 

Οι εργαζόμενοι στην εξέδρα άντλησης επικοινώνησαν με τη σκωτσέζικη SPCA (μια οργάνωση για την προστασία των ζώων) την Πέμπτη, αφού βρήκαν το ζώο σε ένα εμπορευματοκιβώτιο που προερχόταν από την κωμόπολη του Peterhead.

Την Παρασκευή, το προσωπικό της σκωτσέζικης οργάνωσης παρέλαβε τη γάτα και τη μετέφερε πίσω στην ηπειρωτική χώρα με ελικόπτερο. Η γάτα πιστεύεται ότι ζούσε ως αδέσποτη γύρω από τη φυλακή Peterhead στο Aberdeenshire.

Σχολιάζοντας την υπόθεση, η Aimee Findlay που εργάζεται για την SPCA είπε ότι «δεν είχε ιδέα πώς κατέληξε εκεί η γάτα» αλλά έμαθε ότι είχε το παρατσούκλι «One-eyed Joe» (=μονόφθαλμος Τζο) από τους αστυνομικούς της φυλακής που τον τάιζαν για πέντε χρόνια.

«Αφού έλεγξα το μικροτσίπ του, αποδείχθηκε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Ντέξτερ», είπε.

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που τον φρόντισαν καλά για το διάστημα που έλειπε, αλλά είμαστε ακόμη πιο χαρούμενοι που μπορούμε να τον δώσουμε ξανά στον αρχικό του ιδιοκτήτη, χάρη στο ενημερωμένο μικροτσίπ του», κατέληξε.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ