Βρετανία: Έκαναν παράνομο πάρτι, είπαν ότι «δεν ήξεραν για την πανδημία» επειδή δεν βλέπουν ειδήσεις

Βρετανία: Έκαναν παράνομο πάρτι, είπαν ότι «δεν ήξεραν για την πανδημία» επειδή δεν βλέπουν ειδήσεις Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου Twitter
0

Αν υπήρχε «βραβείο» για τις δικαιολογίες που λένε όσοι παραβιάζουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, τότε αυτοί οι Βρετανοί θα είχαν μια «γερή» υποψηφιότητα με την εξήγηση που έδωσαν για το παράνομο πάρτι τους.

Η αστυνομία δέχθηκε καταγγελίες για παράνομο πάρτι στο Basingstoke του Χάμσιρ. Όταν πήγαν εκεί οι αστυνομικοί, οι μετέχοντες στο πάρτι είπαν ότι δεν ήξεραν για την πανδημία, επειδή δεν παρακολουθούν ποτέ τις ειδήσεις. «Δεν υπάρχουν λόγια», ήταν το εύλογο σχόλιο της αστυνομίας στο σχετικό tweet.

«Αστυνομικοί πήγαν σε διεύθυνση στο Basingstoke έπειτα από αρκετές αναφορές για πάρτι και παραβίαση των οδηγιών για lockdown. Μίλησαν με τους ενοίκους οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι δεν γνώριζαν για την πανδημία, καθώς δεν παρακολουθούν ποτέ τις ειδήσεις!», ανέφερε η ανάρτηση της αστυνομίας του Χάμσιρ.

Officers were deployed to an address in Basingstoke this evening following several reports of a party at an address, and...

Δημοσιεύτηκε από Hampshire Constabulary στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Σύμφωνα με τα μέτρα για το lockdown, η αστυνομία στη Βρετανία μπορεί να επιβάλει πρόστιμο 200 λιρών σε όσους παραβιάζουν τους περιορισμούς για πρώτη φορά. Το πρόστιμο μπορεί να φτάσει τις 10.000 λίρες για τη διοργάνωση- ή τη συμμετοχή στη διοργάνωση- παράνομης συνάθροισης άνω των 30 ατόμων.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Ιράν: «Θα κάψουμε» αμερικανικά στρατεύματα σε περίπτωση χερσαίας εισβολής - Kλιμάκωση και στο μέτωπο του Λιβάνου

Ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου, Μοχαμάντ Μπαγκέρ Καλιμπάφ, δήλωσε ότι οι ιρανικές δυνάμεις «περιμένουν την άφιξη αμερικανικών στρατευμάτων»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ

Διεθνή / Το Ισραήλ δεν επέτρεψε τη λειτουργία των Βαΐων - «Για πρώτη φορά εδώ και αιώνες», λέει το Πατριαρχείο

Η αστυνομία σταμάτησε στον δρόμο προς τον Ναό της Αναστάσεως δύο ανώτατους καθολικούς αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων τον καρδινάλιο Πιερμπατίστα Πιτσαμπάλα, και τους ανάγκασε να επιστρέψουν
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Πετρέλαιο: Καταγράφει τη μεγαλύτερη μηνιαία άνοδο στην ιστορία εν μέσω πολέμου στο Ιράν

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η πορεία του χρυσού, ο οποίος αντί να λειτουργήσει ως ασφαλές καταφύγιο, υποχωρεί κατά σχεδόν 15% μέσα στον Μάρτιο, καταγράφοντας τη χειρότερη επίδοση από το 2008
THE LIFO TEAM