Αν υπήρχε «βραβείο» για τις δικαιολογίες που λένε όσοι παραβιάζουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, τότε αυτοί οι Βρετανοί θα είχαν μια «γερή» υποψηφιότητα με την εξήγηση που έδωσαν για το παράνομο πάρτι τους.

 

Η αστυνομία δέχθηκε καταγγελίες για παράνομο πάρτι στο Basingstoke του Χάμσιρ. Όταν πήγαν εκεί οι αστυνομικοί, οι μετέχοντες στο πάρτι είπαν ότι δεν ήξεραν για την πανδημία, επειδή δεν παρακολουθούν ποτέ τις ειδήσεις. «Δεν υπάρχουν λόγια», ήταν το εύλογο σχόλιο της αστυνομίας στο σχετικό tweet.

 

«Αστυνομικοί πήγαν σε διεύθυνση στο Basingstoke έπειτα από αρκετές αναφορές για πάρτι και παραβίαση των οδηγιών για lockdown. Μίλησαν με τους ενοίκους οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι δεν γνώριζαν για την πανδημία, καθώς δεν παρακολουθούν ποτέ τις ειδήσεις!», ανέφερε η ανάρτηση της αστυνομίας του Χάμσιρ.

 

Officers were deployed to an address in Basingstoke this evening following several reports of a party at an address, and...

Δημοσιεύτηκε από Hampshire Constabulary στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

 

Σύμφωνα με τα μέτρα για το lockdown, η αστυνομία στη Βρετανία μπορεί να επιβάλει πρόστιμο 200 λιρών σε όσους παραβιάζουν τους περιορισμούς για πρώτη φορά. Το πρόστιμο μπορεί να φτάσει τις 10.000 λίρες για τη διοργάνωση- ή τη συμμετοχή στη διοργάνωση- παράνομης συνάθροισης άνω των 30 ατόμων.

 

Με πληροφορίες από BBC

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr