Βρετανία: Έκαναν παράνομο πάρτι, είπαν ότι «δεν ήξεραν για την πανδημία» επειδή δεν βλέπουν ειδήσεις

Βρετανία: Έκαναν παράνομο πάρτι, είπαν ότι «δεν ήξεραν για την πανδημία» επειδή δεν βλέπουν ειδήσεις Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου Twitter
0

Αν υπήρχε «βραβείο» για τις δικαιολογίες που λένε όσοι παραβιάζουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, τότε αυτοί οι Βρετανοί θα είχαν μια «γερή» υποψηφιότητα με την εξήγηση που έδωσαν για το παράνομο πάρτι τους.

Η αστυνομία δέχθηκε καταγγελίες για παράνομο πάρτι στο Basingstoke του Χάμσιρ. Όταν πήγαν εκεί οι αστυνομικοί, οι μετέχοντες στο πάρτι είπαν ότι δεν ήξεραν για την πανδημία, επειδή δεν παρακολουθούν ποτέ τις ειδήσεις. «Δεν υπάρχουν λόγια», ήταν το εύλογο σχόλιο της αστυνομίας στο σχετικό tweet.

«Αστυνομικοί πήγαν σε διεύθυνση στο Basingstoke έπειτα από αρκετές αναφορές για πάρτι και παραβίαση των οδηγιών για lockdown. Μίλησαν με τους ενοίκους οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι δεν γνώριζαν για την πανδημία, καθώς δεν παρακολουθούν ποτέ τις ειδήσεις!», ανέφερε η ανάρτηση της αστυνομίας του Χάμσιρ.

Officers were deployed to an address in Basingstoke this evening following several reports of a party at an address, and...

Δημοσιεύτηκε από Hampshire Constabulary στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Σύμφωνα με τα μέτρα για το lockdown, η αστυνομία στη Βρετανία μπορεί να επιβάλει πρόστιμο 200 λιρών σε όσους παραβιάζουν τους περιορισμούς για πρώτη φορά. Το πρόστιμο μπορεί να φτάσει τις 10.000 λίρες για τη διοργάνωση- ή τη συμμετοχή στη διοργάνωση- παράνομης συνάθροισης άνω των 30 ατόμων.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για ενδεχόμενο πόλεμο με την Ευρώπη

Διεθνή / Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις για το ενδεχόμενο πολέμου με την Ευρώπη

Της συνάντησης, προηγήθηκαν οι δηλώσεις Πούτιν ότι: «Δεν πρόκειται να πολεμήσουμε με την Ευρώπη, αλλά αν η Ευρώπη θέλει να πολεμήσει μαζί μας, είμαστε έτοιμοι τώρα»
LIFO NEWSROOM
Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

Διεθνή / Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

«Νιώθεις αυτή την ανακούφιση του “ουάου, έφυγε”, και μετά να κάνεις μια εξέταση που δείχνει ότι τώρα έχεις έναν άλλο τύπο καρκίνου», μοιράστηκε ο ηθοποιός του «Full House»
LIFO NEWSROOM
Σχεδόν 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Διεθνή / Ευρώπη: 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να ζητήσουν ιατρική βοήθεια από τους άνδρες, ωστόσο πολλές πιστεύουν ότι λαμβάνουν χειρότερη φροντίδα, σύμφωνα με νέα έκθεση
LIFO NEWSROOM