Βρετανία: 47χρονος αναζητά τον «φύλακα-άγγελό» του - Τη γυναίκα που τον έσωσε από εγκεφαλικό

Βρετανία: 47χρονος αναζητά τον «φύλακα-άγγελό» του - Τη γυναίκα που τον έσωσε από εγκεφαλικό Facebook Twitter
Ο 47χρονος αποδίδει κατ'αρχάς το ότι ζει και κατά δεύτερον πως θα αναρρώσει πλήρως στη γυναίκα που τον φρόντισε και εξαφανίστηκε - Πηγή φωτογραφίας: MATHEW O'TOOLE
0

Ένας άνδρας που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο σε δρόμο του Λονδίνου, φιλοδοξεί να βρει τον «φύλακα άγγελό» του που του έσωσε τη ζωή. 

Ο Μάθιου Ο'Τουλ βρισκόταν στην οδό Wigmore στο Μέιφερ του Λονδίνου όταν υπέστη εγκεφαλικό. Ο 47χρονος κάθισε σε ένα παγκάκι κι άρχισε να κάνει εμετό κάθιδρος. Πολλοί τον προσπέρασαν θεωρώντας πως ήταν απλώς μεθυσμένος, όμως μία γυναίκα σταμάτησε. 

«Άρχισε τον εμετό. Πολλοί τον προσπέρασαν, υποθέτοντας πως είναι πιωμένος ή σε χανγκόβερ. Μια κυρία σταμάτησε. Αναγνώρισε τα σημάδια του εγκεφαλικού, κάλεσε το ΕΚΑΒ και τους έδωσε οδηγίες να τον πάνε αμέσως στο ανάλογο τμήμα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Λονδίνου. Αν δεν το είχε κάνει, ίσως να μην το είχαμε σήμερα μαζί μας. Ή ίσως τα πράγματα να ήταν χειρότερα από ό,τι είναι» σημειώνει η σύζυγός του Τζορτζίνα, σε ανάρτηση στο Twitter μέσω του οποίου προσπαθούν να εντοπίσουν τη γυναίκα - σωτήρα. 
 

Ο 47χρονος επέστρεψε στο σπίτι του στο Φάρναμ του Σάρεϊ μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας. Και παρότι έχει ακόμη κάποια ζητήματα αστάθειας, αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. 


«Είναι η γιορτή του πατέρα αύριο και θα μπορούσα να έχω αφήσει πίσω τα δύο μου παιδιά, 16 και 12 ετών και τη σύζυγό μου» παραδέχεται ο ίδιος. 

«Ο δρόμος προς την πλήρη ανάρρωση είναι μακρύς και γνωρίζω πως θα έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Ωστόσο, σήμερα είμαι εδώ κυρίως χάρη στη βοήθεια εκείνης της γυναίκας» λέει ο Ο'Τουλ. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νορβηγία: Έκλεισε η πρεσβεία της Βενεζουέλας «χωρίς εξήγηση»

Διεθνή / Νορβηγία: Έκλεισε η πρεσβεία της Βενεζουέλας «χωρίς εξήγηση» - Πώς εμπλέκεται η φετινή νικήτρια του Νόμπελ Ειρήνης

«Ενημερωθήκαμε από την πρεσβεία της Βενεζουέλας ότι θα κλείσει τις πόρτες της, χωρίς να δώσει εξήγηση», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του νορβηγικού υπουργείου Εξωτερικών
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Οι αραβικές χώρες συνεργάζονταν με το Ισραήλ κρυφά παρά τις καταδίκες

Διεθνή / Γάζα: Οι αραβικές χώρες συνεργάζονταν με το Ισραήλ κρυφά παρά τις καταδίκες

Διαρρεύσαντα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ενώ τα αραβικά κράτη καταδίκασαν δημόσια τον πόλεμο στη Γάζα, ενίσχυσαν κρυφά τη στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ – μια συνεργασία που μπορεί να διαμορφώσει τη μελλοντική εκεχειρία
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Οικονομίας 2025: Στους πρωτοπόρους της καινοτομίας που εξηγούν πώς η τεχνολογία αλλάζει τον κόσμο

Διεθνή / Νόμπελ Οικονομίας 2025: Στους πρωτοπόρους της καινοτομίας που εξηγούν πώς η τεχνολογία αλλάζει τον κόσμο

Η ανακοίνωση έγινε σε μια εποχή όπου η τεχνητή νοημοσύνη και η τεχνολογική επανάσταση επανακαθορίζουν την παραγωγικότητα, τη βιωσιμότητα και τις κοινωνικές ισορροπίες σε παγκόσμιο επίπεδο
LIFO NEWSROOM
Νετανιάχου αποθεώνει Τραμπ: «Κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν έδειξε τέτοιο σθένος και αποφασιστικότητα»

Διεθνή / Νετανιάχου αποθεώνει Τραμπ: «Κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν έδειξε τέτοιο σθένος και αποφασιστικότητα»

«Ο Θεός να ευλογεί εσάς, την οικογένειά σας, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ και τη φιλία ανάμεσα στις δύο χώρες της Επαγγελίας» σημείωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM