No.1

Βραζιλία: Δημοφιλής τραγουδιστής της κάντρι πέθανε από καρδιακή προσβολή πάνω στη σκηνή

Βραζιλία: Δημοφιλής τραγουδιστής της κάντρι πέθανε από καρδιακή προσβολή πάνω στη σκηνή Facebook Twitter
0

Ο Βραζιλιάνος τραγουδιστής Ζουλιάνο Σέζαρ, μορφή της κάντρι μουσικής στη χώρα, πέθανε από καρδιακή προσβολή πάνω στη σκηνή την νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, σε ηλικία 58 ετών, ανακοίνωσε ο παραγωγός του.

«Αυτό είναι το πιο θλιβερό νέο που είχαμε ποτέ. Ο Ζουλιάνο Σέζαρ υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή ενώ έπαιζε στο Ουνιφλόρ στην Παρανά»,  ανέφερε η εταιρεία παραγωγής Explosion Music με ανάρτηση στο Facebook. Ο θάνατος του προκάλεσε μεγάλη ταραχή στους οπαδούς του Σερτανέχο, του δημοφιλέστερου μουσικού είδους της χώρας, με τις συναυλίες των μεγαλύτερων αστεριών της μουσικής αυτής να προσελκύουν δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές.

Ο Σεζάρ τραγουδούσε επί σκηνής όταν έπιασε το στήθος του και λίγα δευτερόλεπτα κατέρρευσε ενώ η μπάντα συνέχισε να παίζει μουσική, μέχρι που κάποιος κατάλαβε τι συνέβη. Στην πλατεία κάτω από την σκηνή επικράτησε αναστάτωση και ακούστηκαν κραυγές αγωνίας. «Αναπαύσου εν ειρήνη, καουμπόη», είπε μεταξύ άλλων μουσικών, ο Σοροκάμπα, ένας από τους πιο εμβληματικούς τραγουδιστές του Σερτανέχο.

Εικόνες και βίντεο που δημοσιεύθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη στιγμή που ο Ζουλιάνο Σέζαρ, φορώντας ένα μπεζ καουμπόικο καπέλο καταρρέει στη σκηνή, με το μικρόφωνο στο χέρι, στη μέση ενός τραγουδιού.
Διασώστες προσπάθησαν μάταια να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Στην 30χρονη καριέρα του, ο Ζουλιάνο Σέζαρ ηχογράφησε μια δωδεκάδα δίσκους και βραβεύτηκε το 2004 με το Grammy Latino στην κατηγορία για «το καλύτερο ρομαντικό άλμπουμ».

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες που ενδέχεται να ενοχλήσουν κάποιους από τους αναγνώστες

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Πακιστάν κηρύσσει «ανοιχτό πόλεμο» μετά τους βομβαρδισμούς μεγάλων πόλεων στο Αφγανιστάν

«Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν μετά τις επιθέσεις - Ο πρωθυπουργός της χώρας διαμηνύει ότι δε θα υπάρξει καμία υποχώρηση στην υπεράσπιση της πατρίδας
THE LIFO TEAM
Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Διεθνή / Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Mέσα ενημέρωσης στο Μαρόκο είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι ο Έπσταϊν ενδέχεται να έβλεπε τη χώρα ως ασφαλές καταφύγιο, δεδομένου ότι δεν υφίσταται συμφωνία έκδοσης με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ισραήλ: «Όσοι θέλουν να φύγουν να το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ» λέει ο Αμερικανός πρέσβης στο προσωπικό

Εντείνεται η ανησυχία για πιθανό πλήγμα κατά του Ιράν - Ο πρέσβης υπογράμμισε ότι όσοι θέλουν να αποχωρήσουν θα πρέπει να οργανώσουν γρήγορα τα σχέδιά τους, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν πτήσεις τις επόμενες ημέρες
THE LIFO TEAM