Βραζιλία: Δημοφιλής τραγουδιστής της κάντρι πέθανε από καρδιακή προσβολή πάνω στη σκηνή

Βραζιλία: Δημοφιλής τραγουδιστής της κάντρι πέθανε από καρδιακή προσβολή πάνω στη σκηνή Facebook Twitter
0

Ο Βραζιλιάνος τραγουδιστής Ζουλιάνο Σέζαρ, μορφή της κάντρι μουσικής στη χώρα, πέθανε από καρδιακή προσβολή πάνω στη σκηνή την νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, σε ηλικία 58 ετών, ανακοίνωσε ο παραγωγός του.

«Αυτό είναι το πιο θλιβερό νέο που είχαμε ποτέ. Ο Ζουλιάνο Σέζαρ υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή ενώ έπαιζε στο Ουνιφλόρ στην Παρανά»,  ανέφερε η εταιρεία παραγωγής Explosion Music με ανάρτηση στο Facebook. Ο θάνατος του προκάλεσε μεγάλη ταραχή στους οπαδούς του Σερτανέχο, του δημοφιλέστερου μουσικού είδους της χώρας, με τις συναυλίες των μεγαλύτερων αστεριών της μουσικής αυτής να προσελκύουν δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές.

Ο Σεζάρ τραγουδούσε επί σκηνής όταν έπιασε το στήθος του και λίγα δευτερόλεπτα κατέρρευσε ενώ η μπάντα συνέχισε να παίζει μουσική, μέχρι που κάποιος κατάλαβε τι συνέβη. Στην πλατεία κάτω από την σκηνή επικράτησε αναστάτωση και ακούστηκαν κραυγές αγωνίας. «Αναπαύσου εν ειρήνη, καουμπόη», είπε μεταξύ άλλων μουσικών, ο Σοροκάμπα, ένας από τους πιο εμβληματικούς τραγουδιστές του Σερτανέχο.

Εικόνες και βίντεο που δημοσιεύθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη στιγμή που ο Ζουλιάνο Σέζαρ, φορώντας ένα μπεζ καουμπόικο καπέλο καταρρέει στη σκηνή, με το μικρόφωνο στο χέρι, στη μέση ενός τραγουδιού.
Διασώστες προσπάθησαν μάταια να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Στην 30χρονη καριέρα του, ο Ζουλιάνο Σέζαρ ηχογράφησε μια δωδεκάδα δίσκους και βραβεύτηκε το 2004 με το Grammy Latino στην κατηγορία για «το καλύτερο ρομαντικό άλμπουμ».

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες που ενδέχεται να ενοχλήσουν κάποιους από τους αναγνώστες

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Διεθνή / Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός ανακοινώνει νέους νόμους κατά της ρητορικής μίσους, παραδεχόμενος ότι θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα πριν από τη σφοδρότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της χώρας
THE LIFO TEAM
O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να περηφανευτεί για τον εαυτό του και να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν

Διεθνή / O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν και να περηφανευτεί για τον εαυτό του

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν παρουσίασε καμία νέα πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης του κόστους ζωής στις ΗΠΑ, αντ' αυτού τα έβαλε με τους μετανάστες και τα τρανς άτομα
THE LIFO TEAM