Βραζιλία: Δημοφιλής τραγουδιστής της κάντρι πέθανε από καρδιακή προσβολή πάνω στη σκηνή

Βραζιλία: Δημοφιλής τραγουδιστής της κάντρι πέθανε από καρδιακή προσβολή πάνω στη σκηνή Facebook Twitter
0

Ο Βραζιλιάνος τραγουδιστής Ζουλιάνο Σέζαρ, μορφή της κάντρι μουσικής στη χώρα, πέθανε από καρδιακή προσβολή πάνω στη σκηνή την νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, σε ηλικία 58 ετών, ανακοίνωσε ο παραγωγός του.

«Αυτό είναι το πιο θλιβερό νέο που είχαμε ποτέ. Ο Ζουλιάνο Σέζαρ υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή ενώ έπαιζε στο Ουνιφλόρ στην Παρανά»,  ανέφερε η εταιρεία παραγωγής Explosion Music με ανάρτηση στο Facebook. Ο θάνατος του προκάλεσε μεγάλη ταραχή στους οπαδούς του Σερτανέχο, του δημοφιλέστερου μουσικού είδους της χώρας, με τις συναυλίες των μεγαλύτερων αστεριών της μουσικής αυτής να προσελκύουν δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές.

Ο Σεζάρ τραγουδούσε επί σκηνής όταν έπιασε το στήθος του και λίγα δευτερόλεπτα κατέρρευσε ενώ η μπάντα συνέχισε να παίζει μουσική, μέχρι που κάποιος κατάλαβε τι συνέβη. Στην πλατεία κάτω από την σκηνή επικράτησε αναστάτωση και ακούστηκαν κραυγές αγωνίας. «Αναπαύσου εν ειρήνη, καουμπόη», είπε μεταξύ άλλων μουσικών, ο Σοροκάμπα, ένας από τους πιο εμβληματικούς τραγουδιστές του Σερτανέχο.

Εικόνες και βίντεο που δημοσιεύθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη στιγμή που ο Ζουλιάνο Σέζαρ, φορώντας ένα μπεζ καουμπόικο καπέλο καταρρέει στη σκηνή, με το μικρόφωνο στο χέρι, στη μέση ενός τραγουδιού.
Διασώστες προσπάθησαν μάταια να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Στην 30χρονη καριέρα του, ο Ζουλιάνο Σέζαρ ηχογράφησε μια δωδεκάδα δίσκους και βραβεύτηκε το 2004 με το Grammy Latino στην κατηγορία για «το καλύτερο ρομαντικό άλμπουμ».

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες που ενδέχεται να ενοχλήσουν κάποιους από τους αναγνώστες

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή κατά ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Βέτο σε σχέδιο κατάπαυσης πυρός στη Γάζα

Διεθνή / Οργή κατά ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Βέτο σε σχέδιο κατάπαυσης πυρός στη Γάζα

Τα δέκα εκλεγμένα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας άρχισαν συνομιλίες για το απορριφθέν σχέδιο στα τέλη Αυγούστου, αντιδρώντας στην επίσημη κήρυξη από τον ΟΗΕ κατάστασης λιμού στη Γάζα
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM