Blackpink: Το Weibo μπλόκαρε τον λογαριασμό της Lisa

Blackpink: Lisa Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram -lalalalisa_m
0

Ο λογαριασμός της Lisa του συγκροτήματος των Blackpink, στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Weibo έχει μπλοκαριστεί, εν μέσω εικασιών ότι αυτό έχει να κάνει με την εμφάνισή της σε καμπαρέ στο Παρίσι.

Μια ειδοποίηση στο λογαριασμό της τραγουδίστριας των Blackpink ανέφερε ότι υπήρξαν καταγγελίες πως «παραβιάζει τους νόμους, τους κανονισμούς και τη συμφωνία της κοινότητας Weibo».

Πολλοί είναι εκείνοι που επιχειρώντας να ερμηνεύσουν την απαγόρευση υποστήριξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αυτό θα μπορούσε να σχετίζεται με τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο Crazy Horse στο Παρίσι. Η Lisa εμφανίστηκε πέντε φορές στο Crazy Horse. Συνήθως οι καλλιτέχνες εμφανίζονται με λίγα ή καθόλου ρούχα, καλυμμένοι μόνο με φως και σκιές. Ωστόσο, οι θαυμαστές της Lisa, που παρακολούθησαν τις παραστάσεις της είπαν ότι το σώμα της ήταν καλυμμένο σε κάποιο βαθμό.

Οι λογαριασμοί στο Weibo των άλλων τριών μελών των Blackpink, οι οποίες δεν εμφανίστηκαν στο Crazy Horse - των Jisoo, Jennie και Rosé - είναι ακόμα προσβάσιμοι.

Το Crazy Horse έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με κορυφαίους καλλιτέχνες της ποπ σκηνής, όπως η Beyoncé και η Kylie Minogue. Οι Blackpink δεν απάντησαν σε αίτημα του BBC για σχολιασμό.

Ορισμένοι από τους θαυμαστές της Lisa είχαν εκφράσει φόβους ότι τα σόου της θα μπορούσαν να τραβήξουν την προσοχή της κινεζικής λογοκρισίας. Οι Blackpink σχηματίστηκαν το 2016 στη Σεούλ και έγιναν γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή ποπ συγκροτήματα της Κορέας. Η Lisa, η οποία κατάγεται από την Ταϊλάνδη, είναι σούπερ σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με 98 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Με πληροφορίες από BBC 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκισλέιν Μάξγουελ: «Ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ ανάρμοστος – Δεν υπάρχει μυστική λίστα πελατών του Έπσταϊν»

Διεθνή / Γκισλέιν Μάξγουελ: «Ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ ανάρμοστος – Δεν υπάρχει μυστική λίστα πελατών του Έπσταϊν»

Η Γκισλέιν Μάξγουελ, συνεργάτιδα του καταδικασμένου Τζέφρι Έπσταϊν, δηλώνει σε νέα συνέντευξη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά και διαψεύδει την ύπαρξη «λίστας πελατών»
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα του Σι Τζινπίνγκ: Εκκαθαρίσεις, παράνοια και λίγο από Στάλιν και ΜάοΗ Σκοτεινή Πολιτική Σκηνή

Διεθνή / Η Κίνα του Σι Τζινπίνγκ: Εκκαθαρίσεις, παράνοια και λίγο από Στάλιν και Μάο

Η Κίνα παραμένει μυστήριο για τον κόσμο: οι καθαρισμοί της ηγεσίας υπό τον Σι Τζινπίνγκ θυμίζουν Στάλιν και Μάο, ενώ οι φήμες και οι πολιτικές αναταράξεις προκαλούν ανησυχία διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Ανατροπή τουριστικού λεωφορείου στις ΗΠΑ: Πέντε τουρίστες νεκροί - Επέστρεφαν από τους Καταρράκτες του Νιαγάρα

Διεθνή / Ανατροπή τουριστικού λεωφορείου στις ΗΠΑ: Πέντε τουρίστες νεκροί - Επέστρεφαν από τους Καταρράκτες του Νιαγάρα

Τουλάχιστον 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα τουριστικού λεωφορείου στη Νέα Υόρκη. Οι επιβάτες, κυρίως τουρίστες από Ινδία, Κίνα και Φιλιππίνες, επέστρεφαν από το Νιαγάρα στη Νέα Υόρκη
LIFO NEWSROOM
Ο ΟΗΕ κηρύσσει λιμό στη Γάζα, αλλά το Ισραήλ συνεχίζει να το αρνείται

Διεθνή / Ο ΟΗΕ κηρύσσει λιμό στη Γάζα, αλλά το Ισραήλ συνεχίζει να το αρνείται

Ο «λιμός της Γάζας» θα «μπορούσε να είχε αποφευχθεί» αν δεν υπήρχε «η συστηματική παρεμπόδιση του Ισραήλ», τόνισε ο επικεφαλής των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων των Ηνωμένων Εθνών, ο Τομ Φλέτσερ
LIFO NEWSROOM
Υπόθεση Μενέντεζ: Ο Λάιλ ενώπιον της επιτροπής λίγο μετά την απόρριψη αποφυλάκισης στον Έρικ

Διεθνή / Υπόθεση Μενέντεζ: Ο Λάιλ ενώπιον της επιτροπής λίγο μετά την απόρριψη αποφυλάκισης στον Έρικ

Μετά από 30 χρόνια στη φυλακή, ο Έρικ Μενέντεζ είδε την αίτηση αποφυλάκισής του να απορρίπτεται. Ο αδελφός του, Λάιλ, ετοιμάζεται τώρα να αντιμετωπίσει το συμβούλιο αποφυλάκισης
LIFO NEWSROOM