Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Εκτεταμένο μπλακ άουτ έπληξε το πρωί του Σαββάτου τη νοτιοανατολική Γαλλία, προκαλώντας σοβαρές επιπτώσεις στην καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών αλλά και στο κορυφαίο κινηματογραφικό γεγονός της χώρας.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της Περιφέρειας Αλπ-Μαριτίμ, το blackout επηρέασε κρίσιμες υποδομές, με τα φανάρια να μένουν εκτός λειτουργίας και τις προβολές στο Φεστιβάλ των Καννών να διακόπτονται προσωρινά, προκαλώντας αναστάτωση στους διοργανωτές, τους δημιουργούς και το διεθνές κοινό που έχει συρρεύσει στη γαλλική Ριβιέρα.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των τοπικών αρχών, «οι αρμόδιες υπηρεσίες εργάζονται αυτή τη στιγμή για την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος», ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της διακοπής.

Το γεγονός έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Φεστιβάλ Καννών, το οποίο διανύει την πιο πυκνή φάση του με πολυαναμενόμενες προβολές, συνεντεύξεις τύπου και επίσημες παρουσιάσεις να έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο. Οι διοργανωτές δεν έχουν προς το παρόν εκδώσει σχετική ανακοίνωση για την αναπροσαρμογή του προγράμματος.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Την έσυραν από τα μαλλιά και την έβαλαν να φιλήσει τη σημαία του Ισραήλ

Διεθνή / Γκρέτα Τούνμπεργκ: Την έσυραν από τα μαλλιά και την έβαλαν να φιλήσει τη σημαία του Ισραήλ

«Της έκαναν ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, ως προειδοποίηση προς τους υπόλοιπους» καταγγέλλει ακτιβιστής - Νέες πληροφορίες για τις συνθήκες κράτησής της σε υψίστης ασφαλείας φυλακή στην έρημο Νεγκέβ
LIFO NEWSROOM
Προειδοποιήσεις Νετανιάχου και Τραμπ στη Χαμάς, ενώ η Γάζα εξακολουθεί να μετρά νεκρούς

Διεθνή / Τελεσίγραφα Νετανιάχου και Τραμπ στη Χαμάς, την ώρα που οι νεκροί στη Γάζα αυξάνονται

«Η Χαμάς θα αφοπλιστεί είτε με τη διπλωματία, είτε στρατιωτικά» λέει ο Νετανιάχου - «Δεν θα δεχθώ καθυστερήσεις», προειδοποιεί ο Τραμπ - 57 ακόμη νεκροί στον θύλακα παρά την έκκληση του Αμερικανού προέδρου
LIFO NEWSROOM