ΒΙΝΤΕΟ - Έριξαν αλεύρι στον Φιγιόν σε προεκλογική συγκέντρωση στο Στρασβούργο

ΒΙΝΤΕΟ - Έριξαν αλεύρι στον Φιγιόν σε προεκλογική συγκέντρωση στο Στρασβούργο Facebook Twitter
1

Νεαρός άνδρας πέταξε αλεύρι εναντίον του υποψηφίου της κεντροδεξιάς στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, Φρανσουά Φιγιόν, που βρίσκεται στη δίνη σκανδάλων, καθώς προσερχόταν σε μια προεκλογική συγκέντρωση στο Στρασβούργο (ανατολική Γαλλία), μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.


Ενώ ο πρώην πρωθυπουργός κατευθυνόταν στο βήμα για να εκφωνήσει την ομιλία του, ένας άνδρας με ξυρισμένο κεφάλι, ο οποίος φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε «οι φοιτητές με τον Φιγιόν», προκειμένου να θεωρηθεί υποστηρικτής του, έριξε πάνω του ένα πακέτο με αλεύρι προτού τον ακινητοποιήσουν στο έδαφος τα στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας.


«Βρίσκομαι στο στόχαστρο μιας ανηλεούς μανίας» δήλωσε ο Φιγιόν ενώπιον του πλήθους. «Προσπαθούν τα πάντα για να με αποθαρρύνουν, ακόμα και με τα πιο άθλια επιχειρήματα. Ελπίζω τουλάχιστον το αλεύρι να ήταν γαλλικό» συνέχισε χαμογελώντας. «Όμως, φίλοι μου, ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», αυτή τη δύναμη «θα τη διαθέσω για να υπηρετήσω τους Γάλλους που έχουν ανάγκη από έναν πραγματικό ηγέτη μετά την ασταθή προεδρία του Φρανσουά Ολάντ» συμπλήρωσε.

 
Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΝΝΑΒΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους περιορισμούς για τη μαριχουάνα χωρίς να τη νομιμοποιεί

Μέχρι σήμερα, η μαριχουάνα βρισκόταν στην κατηγορία I, μαζί με ουσίες όπως η ηρωίνη και το LSD, που θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνες και χωρίς αποδεδειγμένη ιατρική χρήση
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ALIBABA

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Ιατρικά δεδομένα 500.000 ανθρώπων προσφέρονταν για πώληση στον κινεζικό ιστότοπο Alibaba

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Βρετανό υπουργό, Ίαν Μάρεϊ, τα δεδομένα είχαν ληφθεί νόμιμα από πιστοποιημένους οργανισμούς, γεγονός που αποτελεί και την κύρια ανησυχία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια