Bild: Η Γερμανία δεν ήθελε να επιβληθεί στην Τουρκία εμπάργκο από την ΕΕ

Bild: Η Γερμανία δεν ήθελε να επιβληθεί στην Τουρκία εμπάργκο από την ΕΕ Facebook Twitter
0

Ότι η Γερμανία δεν ήθελε να επιβληθεί εμπάργκο στην Τουρκία από την Ευρωπαϊκή Ένωση αναφέρει η Bild.

Ειδικότερα, η γερμανική κυβέρνηση απέφυγε την επιβολή εμπάργκο στην πώληση όπλων από την ΕΕ προς την Τουρκία, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, η οποία επικαλείται εμπιστευτικού χαρακτήρα έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η κυβέρνηση τάχθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο «ενεργά ΚΑΤΑ ενός εμπάργκο όπλων». Σε εσωτερική οδηγία - εντολή του υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τις διαπραγματεύσεις στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, αναφέρεται, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δοθεί συγκατάθεση σε απόφαση για εμπάργκο, παρά μόνο σε μια «συλλογική επανεξέταση» των εξαγωγών όπλων. Στο ίδιο έγγραφο διατυπώνεται επίσης «μεγάλος προβληματισμός» σε ό,τι αφορά κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ εξακολουθεί να απορρίπτει την πρόταση του Ιράν και συζητά την παράταση του ναυτικού αποκλεισμού

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αποκάλυψε ότι ο Τραμπ εξετάζει μέτρα για τη σταθεροποίηση των παγκόσμιων αγορών πετρελαίου, καθώς και τρόπους περιορισμού των επιπτώσεων του ναυτικού αποκλεισμού στους Αμερικανούς καταναλωτές
THE LIFO TEAM
ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΕΙΝ

Διεθνή / Αρχεία του FBI αποκαλύπτουν στενές σχέσεις του Έπσταϊν με τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και τον Ντέιβιντ Μπλέιν

Οι διάσημοι ταχυδακτυλουργοί Ντέιβιντ Μπλέιν και Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είχαν στενές σχέσεις με τον Τζέφρι Έπσταϊν σύμφωνα με αρχεία από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης
THE LIFO TEAM