Βίαια επεισόδια σε ποδοσφαιρικό ματς στο Μεξικό- 22 τραυματίες

Βίαια επεισόδια σε ποδοσφαιρικό ματς στο Μεξικό- 22 τραυματίες Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Άγρια επεισόδια ξέσπασαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Μεξικό, ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 22 άτομα και δύο άνθρωποι είναι σε κρίσιμη κατάσταση.  

Τα βίαια επεισόδια ξέσπασαν έπειτα από περίπου 60 λεπτά αγώνα ανάμεσα στην Άτλας- την περσινή πρωταθλήτρια- και τη γηπεδούχο Κερέταρο. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων έτρεξαν στα αποδυτήρια, όπως έκαναν και κάποιοι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, ενώ άλλοι έμειναν κοντά στον πάγκο, προσπαθώντας να ηρεμήσουν τους οπαδούς. 

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις κερκίδες, όπου οπαδοί άρχισαν να χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές άλλους, ή να τους σέρνουν στο έδαφος. Γρήγορα, η βία επεκτάθηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου κάποιοι οπαδοί εισέβαλαν κρατώντας σιδερένιες ράβδους, αλλά και έξω από το γήπεδο. 

Συνέπεια όλων αυτών ήταν να τραυματιστούν 22 άτομα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Εννέα άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι δύο είναι σε κρίσιμη κατάσταση. 

Ο αγώνας διεκόπη, ενώ η Άτλας προηγούνταν με 1-0 και στη συνέχεια η Liga MX ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται όλα τα ματς που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα. 

Η λίγκα ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα σε βάθος για το τι συνέβη στις κερκίδες, τον αγωνιστικό χώρο και έξω από το γήπεδο την ώρα του αγώνα. «Αυτοί που ευθύνονται για την έλλειψη ασφάλειας στο γήπεδο θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Η ασφάλεια των παικτών και των φιλάθλων είναι προτεραιότητα», τόνισε ο Μικέλ Αριόλα, εκτελεστικός πρόεδρος της Liga MX. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που εμφανίζεται ως Ιησούς μετά την επίθεση στον Πάπα

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που τον εμφανίζει ως Ιησού μετά την επίθεσή του στον Πάπα

Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε τη φωτογραφία που δημιουργήθηκε με ΑΙ στην πλατφόρμα Truth Social, κατηγορώντας παράλληλα τον Ποντίφικα ότι είναι «αδύναμος» στο ζήτημα της εγκληματικότητας και «κακός» στην εξωτερική πολιτική
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Διεθνή / Πέτερ Μαγιάρ: Ποιος είναι ο «πρώην» άνθρωπος του Όρμπαν που έβαλε τέλος στη 16ετή κυριαρχία του

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, πέρασε από το να αποτελεί μέρος του συστήματος του Βίκτορ Όρμπαν, στο να αναδειχθεί στον πολιτικό που έβαλε τέλος στη 16ετή ηγεμονία του Fidesz στην Ουγγαρία
THE LIFO TEAM