Βίαια επεισόδια σε ποδοσφαιρικό ματς στο Μεξικό- 22 τραυματίες

Βίαια επεισόδια σε ποδοσφαιρικό ματς στο Μεξικό- 22 τραυματίες Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Άγρια επεισόδια ξέσπασαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Μεξικό, ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 22 άτομα και δύο άνθρωποι είναι σε κρίσιμη κατάσταση.  

Τα βίαια επεισόδια ξέσπασαν έπειτα από περίπου 60 λεπτά αγώνα ανάμεσα στην Άτλας- την περσινή πρωταθλήτρια- και τη γηπεδούχο Κερέταρο. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων έτρεξαν στα αποδυτήρια, όπως έκαναν και κάποιοι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, ενώ άλλοι έμειναν κοντά στον πάγκο, προσπαθώντας να ηρεμήσουν τους οπαδούς. 

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις κερκίδες, όπου οπαδοί άρχισαν να χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές άλλους, ή να τους σέρνουν στο έδαφος. Γρήγορα, η βία επεκτάθηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου κάποιοι οπαδοί εισέβαλαν κρατώντας σιδερένιες ράβδους, αλλά και έξω από το γήπεδο. 

Συνέπεια όλων αυτών ήταν να τραυματιστούν 22 άτομα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Εννέα άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι δύο είναι σε κρίσιμη κατάσταση. 

Ο αγώνας διεκόπη, ενώ η Άτλας προηγούνταν με 1-0 και στη συνέχεια η Liga MX ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται όλα τα ματς που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα. 

Η λίγκα ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα σε βάθος για το τι συνέβη στις κερκίδες, τον αγωνιστικό χώρο και έξω από το γήπεδο την ώρα του αγώνα. «Αυτοί που ευθύνονται για την έλλειψη ασφάλειας στο γήπεδο θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Η ασφάλεια των παικτών και των φιλάθλων είναι προτεραιότητα», τόνισε ο Μικέλ Αριόλα, εκτελεστικός πρόεδρος της Liga MX. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM