Βγάζει πάνω από 100.000 δολάρια το χρόνο κάνοντας βόλτες με σκύλους στη Νέα Υόρκη

Βγάζει πάνω από 100.000 δολάρια το χρόνο κάνοντας βόλτες με σκύλους στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
Φωτ.: CNBC.
0

O Ράιαν Στιούαρτ βγάζει βόλτες, εδώ και περίπου 20 χρόνια, σκύλους στη Νέα Υόρκη. Όπως αναφέρει πλέον δεν βλέπει τον εαυτό του ως έναν απλό άνθρωπο αλλά ως «μέλος» της αγέλης.

Ο Στιούαρτ ξεκίνησε το 2002 ως παράλληλο επάγγελμά με την ηθοποιία να βγάζει βόλτες σκύλους. Πλέον έχει γίνει δουλειά πλήρους απασχόλησης κερδίζοντας περίπου 60 δολάρια την ώρα βγάζοντας βόλτα τρία έως πέντε κουτάβια κάθε φορά. Λόγω της φήμης που έχει αποκτήσει, ο Στιούαρτ βγάζει έως και 120.000 δολάρια ετησίως.

«Δεν σκέφτομαι καν ότι αγαπώ τα σκυλιά, απλώς είναι σχεδόν σαν προέκτασή μου», λέει ο Στιούαρτ στο CNBC και προσθέτει «δεν αγαπώ το δεξί μου χέρι, καταλαβαίνετε; Είναι απλά εκεί που είναι». 

Ο Στιούαρτ, ο οποίος είναι γύρω στα 40, λέει ότι το καλύτερο μέρος της δουλειάς του είναι ότι «χωρίς πτυχίο πανεπιστημίου, έχω καταφέρει να βγάζω εξαψήφιο ποσό το χρόνο κάνοντας κάτι που αγαπώ».

Εργάζεται περίπου 36 ώρες την εβδομάδα, κατανεμημένες σε έξι ημέρες, με τα σκυλιά βέβαια να απαιτούν συνεχή προσοχή. Στο πλαίσιο αυτό, οι εξάωρες βάρδιες που κάνει είναι συχνά απαιτητικές. 

«Ένας καλός περιπατητής σκύλων είναι συγκεντρωμένος και προσεκτικός, επειδή θέλεις να αποτρέψεις τον σκύλο σου από το να πάθει κακό», λέει ο Stewart. «Πρέπει να προσέχεις την κίνηση. Πρέπει να παρακολουθείς τα σκυλιά [ώστε] να μην τσακώνονται μεταξύ τους. Δεν είναι μια από αυτές [τις δουλειές] που μπορείς να βάλεις AirPods και να ακούς μουσική».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΙΑΛΙΤΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Βρετανία: Η «συγγνώμη» του Channel 4 για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε ριάλιτι

Η επικεφαλής του βρετανικού καναλιού δήλωσε ότι πιστεύει ότι το κανάλι ενήργησε σωστά, αλλά ότι «λυπάται βαθιά» για την ταραχή που προκάλεσε στις συμμετέχουσες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΝΕΪ ΦΡΑΝΚ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΠΑ

Διεθνή / Πέθανε ο Μπάρνεϊ Φρανκ, ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος βουλευτής των ΗΠΑ, σε ηλικία 86 ετών

Ο Φρανκ υπηρέτησε στο Κογκρέσο από το 1981 έως το 2013 και υπήρξε βασικός «αρχιτέκτονας» του Dodd-Frank Act, του νομοσχεδίου που δημιούργησε νέους εποπτικούς μηχανισμούς και επέβαλε αυστηρότερους περιορισμούς στις τράπεζες μετά τη Μεγάλη Ύφεση του 2008
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM