Bέλγιο: Eιδική δύναμη θα αναλάβει τον εμβολιασμό

Bέλγιο: Eιδική δύναμη θα αναλάβει τον εμβολιασμό Facebook Twitter
Bέλγιο: Eιδική δύναμη θα αναλάβει τον εμβολιασμό (EPA)
0

Ειδική δύναμη θα είναι υπεύθυνη για τον εμβολιασμό στο Βέλγιο, όταν ξεκινήσει  η διαδικασία.

Οδηγίες για τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί κατά τον εμβολιασμό αναμένεται να δώσουν οι επιστήμονες και οι προτάσεις τους θα συζητηθούν για να ληφθούν οριστικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Het Nieuwsblad, ένας στους έξι Βέλγους δεν είναι πρόθυμος να εμβολιαστεί. Από τους 1.700 πολίτες που ρωτήθηκαν, το 36% τάχθηκε υπέρ του άμεσου εμβολιασμού, το 47% είναι αρνητικό στον άμεσο εμβολιασμό και το 17% είναι αρνητικό στο να εμβολιαστεί.

Πάντως, ο στόχος των βελγικών αρχών είναι να εμβολιαστούν περίπου 8 εκατομμύρια πολίτες.

Το εμβόλιο αναμένεται να διατεθεί δωρεάν, όπως συμφώνησαν οι υπουργοί Υγείας στη χώρα, και ο εμβολιασμός θα είναι εθελοντικός.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM