Βέλγιο: Άγριο ξύλο σε παραλία - Πετούσαν ομπρέλες στους αστυνομικούς για τα μέτρα

Βέλγιο: Άγριο ξύλο σε παραλία - Πετούσαν ομπρέλες στους αστυνομικούς για τα μέτρα Facebook Twitter
0

Σε προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν λόγω της εντολής εκκένωσης μιας παραλίας στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Μπλάνκερμπεργκ, στο Βέλγιο.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε την ασφάλεια στο παραθαλάσσιο θέρετρό μας και τώρα αυτό...», διαμαρτυρήθηκε η δήμαρχος της πόλης Νταφνέ Ντιμερί.

Τα επεισόδια προκάλεσε μια ομάδα νέων, στους οποίους ζητήθηκε να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας κατά της διασποράς της Covid-19, σύμφωνα με μαρτυρίες στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTBF.

Στις εικόνες που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες και κυκλοφορούν στα social media, διακρίνονται να πετάνε ομπρέλες εναντίον των αστυνομικών στην παραλία.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Het Laatste Nieuws, μια ομάδα παραθεριστών στράφηκε κατά της αστυνομίας, αφού τους ζητήθηκε να φύγουν από την παραλία.

Ακολούθησε βίαια συμπλοκή με τη συμμετοχή δεκάδων ανθρώπων και η αστυνομία αναγκάστηκε να καλέσει ενισχύσεις για να θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM
UPS ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διεθνή / Συντριβή αεροσκάφους της UPS: Νέο βίντεο δείχνει κινητήρα να αποκολλάται κατά την απογείωση

Το δυστύχημα στο Λούισβιλ το 2025 κόστισε τη ζωή σε 15 ανθρώπους, ενώ οι ερευνητές εξετάζουν αν η αποκόλληση του κινητήρα προκλήθηκε από φθορά σε μεταλλικό εξάρτημα στήριξης
THE LIFO TEAM