Βαλένθια: Γιαγιά αγνοουμένων παιδιών ζητά βοήθεια για την αναζήτησή τους μετά τη φονική πλημμύρα

Βαλένθια: Γιαγιά αγνοουμένων παιδιών ζητά βοήθεια για την αναζήτησή τους μετά τη φονική πλημμύρα Facebook Twitter
0

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, ο Βίκτορ και οι δύο γιοι του, Ιζάν και Ρουμπέν, πέντε και τριών ετών αντίστοιχα, βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Τόρεντ της Βαλένθια όταν ξαφνικά διακόπηκε το ρεύμα. 

Τα παιδιά, φοβισμένα, άρχισαν να κλαίνε. Την ώρα που ο Βίκτορ προσπαθούσε να τα ηρεμήσει, ένα φορτηγό συγκρούστηκε με το σπίτι τους και νερό άρχισε να πλημμυρίζει το εσωτερικό. Πατέρας και γιοι παρασύρθηκαν από τα νερά, και ο Βίκτορ δεν μπόρεσε να κρατήσει τα παιδιά του.

Μία εβδομάδα αργότερα, η εκπομπή Espejo Público μίλησε ζωντανά με την Αντωνία, τη γιαγιά των δύο παιδιών, τα οποία ακόμα αγνοούνται. Η Αντωνία ανέφερε ότι βρισκόταν με τα εγγόνια της μέχρι τις 3 το μεσημέρι της ημέρας του περιστατικού, όταν άρχισε να βρέχει έντονα και ο γιος της πήρε τα παιδιά στο σπίτι τους.

Ο Βίκτορ νοσηλεύεται, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με την Αντωνία, «ο γιος μου ήταν πιασμένος από ένα δέντρο για να μην τον παρασύρει το ρεύμα. Σκέφτηκε τη σύζυγό του και παρέμεινε κρατημένος από το δέντρο για πέντε ώρες μέχρι που τον διέσωσαν». Ο Βίκτορ έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ με την οικογένειά του επικοινώνησε μόλις τα ξημερώματα, χωρίς όμως να έχουν πληροφορίες για τα παιδιά του.

Η Αντωνία κατήγγειλε ότι μέχρι τη Δευτέρα δεν είχε φτάσει καμία ομάδα διάσωσης στο Τόρεντ για να αναζητήσει τα παιδιά, και μόνο η τοπική αστυνομία του Αλικάντε παρείχε βοήθεια από την Τετάρτη. «Είναι ντροπή. Δεν ζητώ χρήματα ή φαγητό, ζητώ βοήθεια για να βρω τα εγγόνια μου», δήλωσε συγκινημένη.

Με πληροφορίες από 20minutos 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Διεθνή / Ισραηλινό πλήγμα στον Λίβανο: «Εξουδετερώθηκε στέλεχος των Φρουρών της Επανάστασης», λέει το Ισραήλ

Πρόκειται για τον Χουσέιν Μαχμούντ Μαρσάντ αλ-Τζαουάρι, τον οποίο το Ισραήλ εμφανίζει ως βασικό παράγοντα της «Μονάδας 840» της ιρανικής Δύναμης Κουντς
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Να έρθει στις ΗΠΑ για εξηγήσεις», λέει θύμα του Έπσταϊν

Η Μαρίνα Λασέρντα, που κακοποιήθηκε από τον Έπσταϊν όταν ήταν ανήλικη, ανέφερε ότι ο Μάουντμπάτεν-Ουίνδσορ θα έπρεπε να παρουσιαστεί ενώπιον των αμερικανικών αρχών και να απαντήσει σε ερωτήματα για την υπόθεση
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Ο βασιλιάς Κάρολος κάλεσε τους πολίτες να «γνωρίσουν τους γείτονές τους» και να στηρίξουν ο ένας τον άλλον σε έναν κόσμο που, όπως είπε, δείχνει ολοένα και πιο διχασμένος
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Με Ουίλιαμ και Κέιτ στο πλευρό του περπάτησε προς τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα περπάτησαν μέχρι τον ναό της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, συνοδευόμενοι από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ, καθώς και τα παιδιά τους
THE LIFO TEAM