Aυτό το εστιατόριο στην Ινδία έκανε κάτι απίστευτο για τους άπορους που δεν έχουν να φάνε

Aυτό το εστιατόριο στην Ινδία έκανε κάτι απίστευτο για τους άπορους που δεν έχουν να φάνε Facebook Twitter
0

Είναι γνωστό πως τα εστιατόρια πετάνε στα σκουπίδια πολύ φαγητό, και παρόλο που οι μεγάλες εταιρείες έχουν αλλάξει πρόσφατα τις πολιτικές τους, αρκετά από τα τρόφιμα που περισσεύουν δεν φτάνουν σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Όταν μια ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Ινδία, είδε μια άστεγη να ψάχνει για φαγητό στα σκουπίδια και να τρώει από εκεί, ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι. Έτσι η Minu Pauline συνειδητοποιώντας ότι το εστιατόριό της, Pappadavada, είχε πολλά τρόφιμα που περίσσευαν, αποφάσισε να βάλει ένα ψυγείο έξω από το κατάστημά της ώστε οι άστεγοι να μπορούσαν από εκεί να βρίσκουν τρόφιμα. Εκεί όμως μπορεί και όποιος θέλει να αφήνει φαγητό συμβάλλοντας σε αυτή την αλυσίδα βοήθειας. Το ψυγείο είναι ανοιχτό επί 24ώρου και ο καθένας είναι ελεύθερος να το χρησιμοποιήσει ενώ λαμβάνει τακτικά προμήθειες και από άλλα εστιατόρια με αποτέλεσμα κάθε μέρα να έχει έως και 70 μερίδες φαγητό.

Aυτό το εστιατόριο στην Ινδία έκανε κάτι απίστευτο για τους άπορους που δεν έχουν να φάνε Facebook Twitter

Το ρεύμα για το ψυγείο το πληρώνει η ίδια και όταν ρωτήθηκε αν ανησυχεί πως το ψυγείο μπορεί να γίνει στόχος επιτήδειων που θα το εκμεταλλευτούν ενώ δεν έχουν ανάγκη είπε πως είναι σίγουρη πως κανείς στην κοινότητα και τη γειτονιά της δεν θα το έκανε αυτό και πως όλοι θα πάνε μελλοντικά εκεί για να αφήσουν κάτι για τους συνανθρώπους τους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάπας Λέων και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Νίκαια για τα 1.700 χρόνια από την Πρώτη Οικουμενική Σύνοδο

Διεθνή / Πάπας Λέων και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Νίκαια για τα 1.700 χρόνια από την Πρώτη Οικουμενική Σύνοδο

Ο Πάπας θα επισκεφθεί το τέμενος Σουλτάν Αχμέτ και ακολούθως το Φανάρι, όπου θα παρακολουθήσει δοξολογία, θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και θα υπογράψουν κοινή διακήρυξη
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM