Αυστραλία: Μαχαίρωσε με σουγιά κροκόδειλο που τον έσερνε στο ποτάμι

Αυστραλία: 60χρονος μαχαίρωσε με σουγιά κροκόδειλο που τον έσερνε στο ποτάμι Facebook Twitter
Pixabay
0

Από τα σαγόνια ενός κροκόδειλου γλίτωσε ένας 60χρονος άνδρας από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, μαχαιρώνοντάς τον με τον σουγιά, που είχε μαζί του.

Οι αξιωματικοί των Πάρκων και Άγριας Ζωής δήλωσαν ότι ο 60χρονος ψάρευε στην ιδιοκτησία του στις όχθες ενός απομακρυσμένου τμήματος του ποταμού ΜακΆιβορ, κοντά στο Χόουπ Βέιλ, την περασμένη Τετάρτη.

Είδε έναν ταύρο να στέκεται σε μέρος της όχθης όπου ήθελε να ψαρέψει και επιχείρησε να τον διώξει. Καθώς ετοιμαζόταν να ρίξει την πετονιά, ένας κροκόδειλος πετάχτηκε έξω από το νερό και τον χτύπησε.

Το ερπετό στη συνέχεια έσφιξε τα σαγόνια του γύρω από τις μπότες του άνδρα και άρχισε να τον σέρνει. Εκείνος άρπαξε ένα κλαδί δέντρου και επιχείρησε να κρατηθεί. Όμως, σύντομα έχασε δυνάμεις του και ο κροκόδειλος τον τράβηξε στο ποτάμι.

Ο άνδρας χρησιμοποίησε τότε τον σουγιά, που είχε μαζί του και άρχισε να μαχαιρώνει επανειλημμένα το ερπετό στο κεφάλι, πριν εκείνο υποχωρήσει στο νερό.

Ο κροκόδειλος τον άφησε και ο άνδρας κατάφερε να ανέβει στη στεριά. Στη συνέχεια οδήγησε ο ίδιος στο νοσοκομείο του Κουκτάουν και από εκεί μεταφέρθηκε στο Κερνς, όπου αναρρώνει από τα τραύματά του.


Οι ειδικοί του Τμήματος Περιβάλλοντος και Επιστημών μίλησαν με τον άνδρα στο νοσοκομείο την Τρίτη και διαπίστωσαν ότι τα τραύματά του συνάδουν με επίθεση κροκόδειλου.

Εικάζουν ότι η παρουσία του ταύρου προσέλκυσε τον κροκόδειλο στην περιοχή ενώ δήλωσαν ότι, λόγω της απομακρυσμένης τοποθεσίας της ιδιοκτησίας και της έλλειψης δημόσιας πρόσβασης, δεν θα επιχειρήσουν να πιάσουν τον κροκόδειλο.

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ