Ατύχημα κατέστρεψε φορτίο με καρπούζια, τα δώρισαν σε καταφύγιο και τα ζώα ξετρελάθηκαν

Ατύχημα κατέστρεψε φορτίο με καρπούζια, τα δώρισαν σε καταφύγιο και τα ζώα ξετρελάθηκαν Facebook Twitter
0

Στα τέλη Ιουλίου, όταν το Louisiana Watermelon Festival βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, ένα φορτηγό με πάνω από 100 καρπούζια και κανταλούπε (είδος πεπονιού) κοντά στο χώρο του φεστιβάλ ενεπλάκη σε ατύχημα και διασκορπίστηκαν στο δρόμο.

Τα φρούτα από το ατύχημα - το οποίο δεν προκάλεσε τραυματισμούς- θα πήγαιναν χαμένα, μέχρι που εμφανίστηκε η Λέσλι Γκριν, ειδική σε θέματα αποκατάστασης άγριων ζώων.

Μόλις βεβαιώθηκε ότι όλοι ήταν καλά, «ρώτησα τον ιδιοκτήτη του Yak's Produce, "Λοιπόν, εφόσον δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε όλα αυτά τα καρπούζια που είναι ήδη ανοιχτά, μπορώ να τα πάρω για την αποκατάσταση της άγριας ζωής;"», λέει η ίδια.

«Και ο ιδιοκτήτης απάντησε: "Αν μπορούν να πάνε σε κάποιον άλλο σκοπό αντί να πεταχτούν, αυτό θα ήταν υπέροχο"», προσθέτει στο περιοδικό People.

Ατύχημα κατέστρεψε φορτίο με καρπούζια, τα δώρισαν σε καταφύγιο και τα ζώα ξετρελάθηκαν Facebook Twitter

Η Yak's Produce παρέδωσε τα φρούτα στο καταφύγιο έκτασης 16 στρεμμάτων, το σπίτι του River Bandit Rescue - το οποίο στεγάζει σήμερα 42 ζώα, μεταξύ άλλων κάστορες, ρακούν, κουνάβια, οπόσουμ, κατσίκες και άλλα και η Γκριν τα παρέδωσε στα ζωάκια της.

Ατύχημα κατέστρεψε φορτίο με καρπούζια, τα δώρισαν σε καταφύγιο και τα ζώα ξετρελάθηκαν Facebook Twitter

«Όλα έκαναν σαν τρελά», λέει η 46χρονη, η οποία μοιράστηκε το αξιολάτρευτο γεύμα στο TikTok. «Το λατρεύουν απόλυτα. Με τόσο ζέστη και υγρασία, είναι το τέλειο σνακ».

Οι κάστορες ήταν οι πρώτοι που δοκίμασαν το ζουμερό φρούτο. «Το πέταξα πάνω από την περίφραξη και άρχισαν να βγαίνουν έξω. Λατρεύουν το καρπούζι», λέει.

@ellegreene2018 When blessings come from unfortunate events! #wildlife #yaksproduce #blessings ♬ Send Me on My Way - Guy Meets Girl

Το καταφύγιο της Γκριν,που βρίσκεται στην εξοχή, είναι δίπλα σε ένα άλλο καταφύγιο άγριας ζωής, όπου ο 46χρονη απελευθερώνει τα πλήρως θεραπευμένα, μη αρπακτικά ζώα που διασώζει.

Με τον σύζυγό της, που είναι πιλότος της Southwest, έχουν επίσης πάνω από 400 στρέμματα γης στο Χόμερ, όπου το ζευγάρι απελευθερώνει αρπακτικά ζώα μετά τη διάσωσή τους.

«Αγαπώ τα ζώα. Λατρεύω να τα βοηθάω», λέει η Γκριν, υπεύθυνη μάρκετινγκ σε οίκο ευγηρίας, μια δουλειά με την οποία πληρώνει το έργο της. «Πάντα μου άρεσε να φροντίζω. Αν κάτι ή κάποιος με χρειάζεται, με κάνει να νιώθω καλά».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Πώς οι Ιρανοί παρακάμπτουν τους περιορισμούς στο διαδίκτυο για να επικοινωνήσουν με το εξωτερικό

Καθώς οι περιορισμοί στο διαδίκτυο και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες εντείνονται στο Ιράν λόγω του πολέμου με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, πολλοί Ιρανοί αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους για να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους στο εξωτερικό
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΠΑ

Διεθνή / Ιράν: «Δεν βλέπουμε κανέναν λόγο να συνομιλήσουμε με τους Αμερικανούς»

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στο CBS News ξεκαθάρισε πως - παρά τους ισχυρισμούς του Τραμπ - το Ιράν δεν έχει ζητήσει ούτε κατάπαυση πυρός ούτε κάποια διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει την πιο ενεργή συμμετοχή του στον πόλεμο

Ο Βρετανός υπουργός Ενέργειας Εντ Μίλιμπαντ αποκάλυψε ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης εξετάζουν όλες τις επιλογές που έχει Ηνωμένο Βασίλειο να βοηθήσει στην επαναλειτουργία της ζωτικής σημασίας πλωτής οδού
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΟΚΟ ΜΠΛΕ ΠΟΛΗ

Διεθνή / Γιατί «η πιο μπλε πόλη του κόσμου» είναι μπλε; - Το μυστήριο με το Chefchaouen στο Μαρόκο

Τα πιθανά σενάρια για το μπλε χρώμα που κυριαρχεί στους τοίχους, στις σκάλες, στις πόρτες, στις καμάρες και στα πλακόστρωτα μιας από τις πιο πολυφωτογραφημένες περιοχές του Μαρόκου
THE LIFO TEAM
ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Συνολικά 178 πλοία ελληνικών συμφερόντων στον Περσικό Κόλπο

«Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με το σύνολο της ναυτιλιακής κοινότητας, εκδίδουμε οδηγίες προς τα πλοία και τις εταιρείες και παρακολουθούμε όλα τα γεγονότα», λέει ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Στέφανος Γκίκας
THE LIFO TEAM