Ατύχημα κατέστρεψε φορτίο με καρπούζια, τα δώρισαν σε καταφύγιο και τα ζώα ξετρελάθηκαν

Ατύχημα κατέστρεψε φορτίο με καρπούζια, τα δώρισαν σε καταφύγιο και τα ζώα ξετρελάθηκαν Facebook Twitter
0

Στα τέλη Ιουλίου, όταν το Louisiana Watermelon Festival βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, ένα φορτηγό με πάνω από 100 καρπούζια και κανταλούπε (είδος πεπονιού) κοντά στο χώρο του φεστιβάλ ενεπλάκη σε ατύχημα και διασκορπίστηκαν στο δρόμο.

Τα φρούτα από το ατύχημα - το οποίο δεν προκάλεσε τραυματισμούς- θα πήγαιναν χαμένα, μέχρι που εμφανίστηκε η Λέσλι Γκριν, ειδική σε θέματα αποκατάστασης άγριων ζώων.

Μόλις βεβαιώθηκε ότι όλοι ήταν καλά, «ρώτησα τον ιδιοκτήτη του Yak's Produce, "Λοιπόν, εφόσον δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε όλα αυτά τα καρπούζια που είναι ήδη ανοιχτά, μπορώ να τα πάρω για την αποκατάσταση της άγριας ζωής;"», λέει η ίδια.

«Και ο ιδιοκτήτης απάντησε: "Αν μπορούν να πάνε σε κάποιον άλλο σκοπό αντί να πεταχτούν, αυτό θα ήταν υπέροχο"», προσθέτει στο περιοδικό People.

Ατύχημα κατέστρεψε φορτίο με καρπούζια, τα δώρισαν σε καταφύγιο και τα ζώα ξετρελάθηκαν Facebook Twitter

Η Yak's Produce παρέδωσε τα φρούτα στο καταφύγιο έκτασης 16 στρεμμάτων, το σπίτι του River Bandit Rescue - το οποίο στεγάζει σήμερα 42 ζώα, μεταξύ άλλων κάστορες, ρακούν, κουνάβια, οπόσουμ, κατσίκες και άλλα και η Γκριν τα παρέδωσε στα ζωάκια της.

Ατύχημα κατέστρεψε φορτίο με καρπούζια, τα δώρισαν σε καταφύγιο και τα ζώα ξετρελάθηκαν Facebook Twitter

«Όλα έκαναν σαν τρελά», λέει η 46χρονη, η οποία μοιράστηκε το αξιολάτρευτο γεύμα στο TikTok. «Το λατρεύουν απόλυτα. Με τόσο ζέστη και υγρασία, είναι το τέλειο σνακ».

Οι κάστορες ήταν οι πρώτοι που δοκίμασαν το ζουμερό φρούτο. «Το πέταξα πάνω από την περίφραξη και άρχισαν να βγαίνουν έξω. Λατρεύουν το καρπούζι», λέει.

@ellegreene2018 When blessings come from unfortunate events! #wildlife #yaksproduce #blessings ♬ Send Me on My Way - Guy Meets Girl

Το καταφύγιο της Γκριν,που βρίσκεται στην εξοχή, είναι δίπλα σε ένα άλλο καταφύγιο άγριας ζωής, όπου ο 46χρονη απελευθερώνει τα πλήρως θεραπευμένα, μη αρπακτικά ζώα που διασώζει.

Με τον σύζυγό της, που είναι πιλότος της Southwest, έχουν επίσης πάνω από 400 στρέμματα γης στο Χόμερ, όπου το ζευγάρι απελευθερώνει αρπακτικά ζώα μετά τη διάσωσή τους.

«Αγαπώ τα ζώα. Λατρεύω να τα βοηθάω», λέει η Γκριν, υπεύθυνη μάρκετινγκ σε οίκο ευγηρίας, μια δουλειά με την οποία πληρώνει το έργο της. «Πάντα μου άρεσε να φροντίζω. Αν κάτι ή κάποιος με χρειάζεται, με κάνει να νιώθω καλά».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνα: Άνοιξε το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο πάγου και χιονιού στον κόσμο

Διεθνή / Κίνα: Άνοιξε το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο πάγου και χιονιού στον κόσμο

Σε έκταση 1,2 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων και με τη χρήση 400.000 κυβικών μέτρων πάγου και χιονιού, το Harbin Ice-Snow World έχει δημιουργήσει ένα μεγαλειώδες «παγωμένο παραμύθι από πάγο και χιόνι» σε πρωτοφανή κλίμακα
THE LIFO TEAM
Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει φυσικό αέριο στην Αίγυπτο αξίας 35 δισ. δολαρίων

Διεθνή / «Ιστορική συμφωνία» πώλησης φυσικού αερίου 35 δισ. δολαρίων στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε ο Νετανιάχου

Η Αίγυπτος έχει δηλώσει ότι η συμφωνία αποτελεί αυστηρά εμπορική συναλλαγή, η οποία συνήφθη αποκλειστικά για οικονομικούς και επενδυτικούς λόγους, χωρίς πολιτικά κίνητρα
THE LIFO TEAM