«Αθώο» το κρεβάτι στην υπόθεση της γυναίκας που εκτοξεύτηκε την ώρα του σεξ

«Αθώο» το κρεβάτι στην υπόθεση της γυναίκας που εκτοξεύτηκε την ώρα του σεξ Facebook Twitter
0

Κι όμως αυτή η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια και μάλιστα για προφανείς λόγους κέρδισε μεγάλη δημοσιότητα.

Τα νέα για όσους θυμούνται την περίεργη καταγγελία είναι πως η 46χρονη Βρετανίδα που έμεινε παράλυτη όταν εκτοξεύθηκε (όπως υποστηρίζει) από το κρεβάτι της την ώρα του σεξ, έχασε το δικαστήριο.

Η 46χρονη Κλερ Μπάσμπι από το Μέιντενχεντ του Μπέρκσιρ που υπέστη τον σοβαρό αυτό τραυματισμό, στράφηκε εναντίον της εταιρείας Berkshire Bed Company καταγγέλλοντας ότι το κρεβάτι που αγόρασε «ήταν ελαττωματικό» ζητώντας αποζημίωση ένα εκατ. στερλίνες.

Ωστόσο, το Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου αποφάσισε σήμερα ότι οι ισχυρισμοί της 46χρονης μητέρας δεν ευσταθούν και πως το ατύχημα που της προκάλεσε την δύσκολη ομολογουμένως κατάσταση την οποία ζει, ήταν αποτέλεσμα απλής πτώσης.

Ο δικαστής δεν ικανοποιήθηκε με τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το εν λόγω κρεβάτι ήταν ελαττωματικό, λαμβάνοντας υπόψη ακόμα και το γεγονός ότι η χρήση την οποία έκανε η άτυχη γυναίκα δεν ήταν ακριβώς μέσα στις προδιαγραφές του.

Ο δικαστής μεταξύ άλλων σχολίασε ότι για να συμβεί αυτό «χρειαζόταν ένας εξαιρετικά ατυχής και ασυνήθιστος συνδυασμός τοποθέτησης και κίνησης των σωμάτων στο κρεβάτι, κάτι που δεν θα ήταν λογικό σε καμία περίπτωση ανθρώπων με...σώας τα φρένας».

Με πληροφορίες από την Dailymail

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ