Αρνητικό και το δεύτερο τεστ της Μέρκελ για τον κορωνοϊό

Αρνητικό και το δεύτερο τεστ της Μέρκελ για τον κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Αρνητικό είναι και το δεύτερο τεστ για τον κορονοϊό, στο οποίο υπεβλήθη σήμερα η Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση εκπροσώπου της κυβέρνησης.

«Η καγκελάριος εξακολουθεί να εργάζεται από το σπίτι, όπου βρίσκεται σε καραντίνα και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα υποβληθεί σε νέα εξέταση», δήλωσε εκπρόσωπός της.

Η Άνγκελα Μέρκελ παραμένει από την Κυριακή σε προληπτική καραντίνα, καθώς ο γιατρός που την εμβολίασε την περασμένη Παρασκευή κατά του πνευμονιόκοκκου βρέθηκε στο μεταξύ θετικός στον COVID-19.

Νωρίτερα σήμερα ο Αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς απηύθυνε «εγκάρδιο χαιρετισμό» προς την Καγκελάριο Μέρκελ.

Κατά την διάρκεια της σημερινής ιστορικής, όπως χαρακτηρίζεται από τα μέσα ενημέρωσης, συνεδρίασης του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου για την άρση του «φρένου χρέους» και την έγκριση νέου δανεισμού ύψους 156 δισεκατομμυρίων ευρώ, στην μάχη κατά του κορωνοϊού, προκειμένου να τηρηθούν οι κανόνες ασφάλειας, στην αίθουσα βρέθηκε το ένα τρίτο των 709 βουλευτών, ενώ οι υπόλοιποι παρακολούθησαν την συνεδρίαση από το γραφείο τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφρουράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM