Αρνητικό και το δεύτερο τεστ της Μέρκελ για τον κορωνοϊό

Αρνητικό και το δεύτερο τεστ της Μέρκελ για τον κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Αρνητικό είναι και το δεύτερο τεστ για τον κορονοϊό, στο οποίο υπεβλήθη σήμερα η Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση εκπροσώπου της κυβέρνησης.

«Η καγκελάριος εξακολουθεί να εργάζεται από το σπίτι, όπου βρίσκεται σε καραντίνα και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα υποβληθεί σε νέα εξέταση», δήλωσε εκπρόσωπός της.

Η Άνγκελα Μέρκελ παραμένει από την Κυριακή σε προληπτική καραντίνα, καθώς ο γιατρός που την εμβολίασε την περασμένη Παρασκευή κατά του πνευμονιόκοκκου βρέθηκε στο μεταξύ θετικός στον COVID-19.

Νωρίτερα σήμερα ο Αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς απηύθυνε «εγκάρδιο χαιρετισμό» προς την Καγκελάριο Μέρκελ.

Κατά την διάρκεια της σημερινής ιστορικής, όπως χαρακτηρίζεται από τα μέσα ενημέρωσης, συνεδρίασης του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου για την άρση του «φρένου χρέους» και την έγκριση νέου δανεισμού ύψους 156 δισεκατομμυρίων ευρώ, στην μάχη κατά του κορωνοϊού, προκειμένου να τηρηθούν οι κανόνες ασφάλειας, στην αίθουσα βρέθηκε το ένα τρίτο των 709 βουλευτών, ενώ οι υπόλοιποι παρακολούθησαν την συνεδρίαση από το γραφείο τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

odontiatros

Διεθνή / Πώς από έναν απλό πονόδοντο διαγνώστηκε με καρκίνο

Η περιπέτεια ενός άνδρα που δεν μπορούσε να κλείσει ραντεβού με οδοντίατρο στο βρετανικό σύστημα υγείας- με 800 άτομα στη λίστα αναμονής- και τελικά αναγκάστηκε να πληρώσει για τη διάγνωση και να προλάβει το μοιραίο
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ