Αριζόνα: Secret Santa επιχειρηματίας χάρισε συνολικά 30.000 δολάρια σε αγνώστους που είχαν ανάγκη

Secret Santa Facebook Twitter
0

Τα Χριστούγεννα είναι παραδοσιακά μια περίοδος προσφοράς και αυτή τη διάθεση είχε ένας Secret Santa ανώνυμος επιχειρηματίας, ο οποίος δώρισε 30.000 δολάρια, σε επιταγές των 100 δολαρίων, σε τυχαίους ανθρώπους στην Αριζόνα.

«Θα μπει περισσότερο φαγητό στο τραπέζι — περισσότερο για να φάει η οικογένειά μου», είπε μια ηλικιωμένη γυναίκα. Ο Ελάιζα Κουκ ήταν ευγνώμων για το δώρο, αλλά σχεδιάζει να το χαρίσει σε κάποιον που το χρειάζεται περισσότερο. «Νομίζω ότι θα πάει στον πατέρα μου, το χρειάζεται περισσότερο».

Ο Secret Santa υποστηρίζει ότι δεν είναι θέμα χρημάτων. «Είτε είστε ιθαγενής Αμερικανός, Αφροαμερικανός, Χριστιανός Αμερικανός, αριστερός Αμερικανός, δεξιός Αμερικανός — η ευγένεια είναι αυτή η κοινή γλώσσα μεταξύ όλων μας».

«Ξέρεις πόσο ξεχωριστή είσαι;» είπε σε μια γυναίκα. «Είσαι όμορφο πνεύμα», είπε σε άλλον. «Είσαι παράδειγμα για κάθε μαμά. Είσαι καταπληκτική», είπε στη Νελβένα Κομπ, η οποία έλαβε 400 δολάρια και εκτίμησε ακόμα περισσότερο τα λόγια του. «Και μόνο ακούγοντας αυτά σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα», είπε.

Με πληροφορίες CBS

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ