Απόψε τα αντίποινα του Ισραήλ στο Ιράν; - Εκκενώνονται εγκαταστάσεις φιλοϊρανών παραστρατιωτικών

Απόψε τα αντίποινα του Ισραήλ στο Ιράν; - Εκκενώνονται εγκαταστάσεις φιλοϊρανών παραστρατιωτικών Facebook Twitter
Μαχητής της Καταΐμπ Χεζμπολάχ στο Ιράκ / φωτ. αρχείου
0

Το επικείμενο χτύπημα που φέρεται να ετοιμάζει το Ισραήλ προς το Ιράν, σε απάντηση στην τεράστια πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε η Τεχεράνη πριν από μερικές μέρες έχει σημάνει συναγερμό σε όλες τις δυνάμεις προσκείμενες στην κυβέρνηση της Ισλαμικής Δημοκρατίας και τους Φρουρούς της Επανάστασης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, έχει δοθεί εντολή να είναι σε επιφυλακή οι Χούτι στην Υεμένη εν όψει χτυπήματος του Ισραήλ. Όμως η μεγαλύτερη κινητικότητα διακρίνεται το απόγευμα της Τετάρτης στην πρωτεύουσα του Ιράκ Βαγδάτη.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, παραστρατιωτικές οργανώσεις, που συντηρούνται από το Ιράν και τη φιλο-ιρανική κυβέρνηση, μεταξύ των οποίων η Καταΐμπ Χεζμπολάχ φέρονται νε εκκενώνουν εγκαταστάσεις στη Βαγδάτη και το ευρύτερο ανατολικό Ιράκ, εξαιτίας φόβων ότι το Ισραήλ θα χτυπήσει σήμερα το βράδυ.

Όπως μετέδωσε το Axios νωρίτερα, σε συνεδρίαση που είχε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, χτες το βράδυ, με το πολεμικό του συμβούλιο, ελήφθησαν «αποφάσεις κλειδιά» αναφορικά με το χτύπημα - ανταπόδοση προς το Ιράν.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΣΤΑΙΝ ΠΟΥΤΙΝ ΡΩΣΙΑ ΑΡΧΕΙΑ CNN

Διεθνή / CNN: Ο Έπσταϊν είχε προσπαθήσει να συναντηθεί με τον Πούτιν - Με ποιους Ρώσους μιλούσε

Το ενδιαφέρον του Έπσταϊν να αναζητά μοντέλα από τη Ρωσία και άλλα μέρη της Ανατολικής Ευρώπης είχε έρθει στο φως και στο παρελθόν, ωστόσο τα νέα αρχεία αποκαλύπτουν μια άλλη πλευρά της υπόθεσης
THE LIFO TEAM
ΚΑΡΛ ΛΑΓΚΕΡΦΕΛΝΤ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Διεθνή / Μάχη για την κληρονομιά €200 εκατ. του Καρλ Λάγκερφελντ: Τη διεκδικεί άγνωστος, τι θα ακολουθήσει

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, μια δικαστική προσφυγή απειλεί να ανατρέψει τα τελευταία του σχέδια για το ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του
THE LIFO TEAM