Απίστευτη υπόθεση αιμομικτικών βιασμών στην Κύπρο

Απίστευτη υπόθεση αιμομικτικών βιασμών στην Κύπρο Facebook Twitter
0

Σοκαριστική υπόθεση αιμομικτικού βιασμού και κακοποίησης 29χρονης αλλά και άσεμνης επίθεσης εναντίον άλλων δύο γυναικών και ενός άνδρα αποκαλύφθηκε στην Κύπρο.

Οι επιθέσεις και οι βιασμοί διαπράττονταν από τους θείους και εξαδέλφους της 29χρονης και ήρθαν στο φως με καθυστέρηση δύο δεκαετιών αφού όπως είπαν στην αστυνομία τα θύματα, φοβόταν την κατακραυγή της κοινωνίας αλλά και να τα αποκάλυπταν υπέθεταν ότι δεν θα τους πίστευε κανείς.  Παράλληλα, όπως λένε, θα χαλούσαν και οι σχέσεις με τις οικογένειες των δραστών που, όπως λένε, ήταν άριστες.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, ως ύποπτοι συνελήφθησαν μια 63χρονη, ο σύζυγος της 64 ετών και τα παιδιά τους 36 και 37 χρόνων από τη Πάφο, οι οποίοι φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά τρεις ανιψιές και έναν ανιψιό της πρώτης ύποπτης.

Τα αδικήματα σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων διαπράχθηκαν μεταξύ 1992 και 1999 στη πόλη και επαρχία Λεμεσού καθώς και στην Πάφο. Η 29χρονη κατήγγειλε κατά εξακολούθηση βιασμό της από τον θείο της και τα δύο πρώτα ξαδέλφια της.

Πολλές φορές τα θύματα, όταν ήταν παιδιά, έμεναν με την οικογένεια των υπόπτων μέχρι να σχολάσουν οι γονείς τους και να τους πάρουν σπίτι. Κακοποίηση γινόταν και ενώ η θεία ήταν παρούσα ενώ παράλληλα γινόταν και προβολή ταινιών πορνό.  

Τα άλλα τρία θύματα που είναι αδέλφια, δύο γυναίκες 29 και 34 ετών και ένας άντρας 27 ετών, πρώτα ξαδέλφια του πρώτου θύματος, φέρονται να παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από τους υπόπτους και πάλι κατά την διάρκεια προβολής ταινιών ασέμνου περιεχομένου.

Από την Αστυνομία επισημαίνεται ότι οι καταθέσεις που έχουν ληφθεί μελετώνται με κάθε λεπτομέρεια. «Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο χρήζει λεπτού χειρισμού και γι αυτό προχωρούμε με κάθε προσοχή και κάθε λεπτομέρεια ως προς την μελέτη των μαρτυριών και του υλικού που κατέχει η αστυνομία, διότι αντιλαμβάνεστε, όταν πρόκειται για αδικήματα βιασμού και διαφθοράς, πρέπει η αστυνομία να χειρίζεται τα θέματα με λεπτότητα και άκρα μυστικότητα», δηλώνουν οι αξιωματικοί της κυπριακής αστυνομίας.


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ εξετάζει υποστήριξη ένοπλων ομάδων κατά του ιρανικού καθεστώτος

Ο Τραμπ μίλησε την Κυριακή με Κούρδους ηγέτες και συνεχίζει επαφές με άλλους τοπικούς παράγοντες, σε μια προσπάθεια να αξιολογήσει ποιοι θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τη σημερινή αδυναμία της Τεχεράνης
THE LIFO TEAM
Το Ιράν θάβει τα παιδιά του πολύνεκρου πλήγματος σε δημοτικο σχολείο θηλέων

Διεθνή / Το Ιράν θάβει τα παιδιά του πολύνεκρου πλήγματος σε δημοτικο σχολείο θηλέων

Ο βομβαρδισμός του σχολείου, που σημειώθηκε το Σάββατο, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 175 ανθρώπους, πολλοί εκ των οποίων ήταν μαθήτριες που βρίσκονταν στις τάξεις του σχολείου στην πόλη Μινάμπ.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία απαντά στον Τραμπ: Οι πολίτες ζητούν «περισσότερη ευημερία, όχι περισσότερα προβλήματα»

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως θα διακόψει κάθε εμπορική σχέση με την Ισπανία, μετά την απόφασή της να μην επιτρέψει στον αμερικανικό στρατό να χρησιμοποιήσει τις στρατιωτικές της βάσεις στην επιχείρηση κατά του Ιράν
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΝΗΜΕΙΟ UNESCO ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ιράν: Σοβαρές ζημιές στο Ανάκτορο Γκολεστάν από αμερικανοϊσραηλινά πλήγματα στην Τεχεράνη

Το Ανάκτορο Γκολεστάν αποτελεί ένα από τα παλαιότερα ιστορικά συγκροτήματα της Τεχεράνης και κεντρικό δείγμα της περσικής αρχιτεκτονικής της περιόδου των Κατζάρων
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΑΤΟ

Διεθνή / O Τραμπ λέει ότι θα διακόψει κάθε εμπορική σχέση με την Ισπανία - «Φέρθηκε απαίσια»

Αιτία της απόφασης του Αμερικανού προέδρου φέρεται να είναι το γεγονός πως η Ισπανία δεν επέτρεψε στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν ισπανικές βάσεις για τη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του Ιράν
THE LIFO TEAM
Μήπως ο Σάντσεθ διασώζει την αξιοπρ΄πεια της Ευρώπης;

Διεθνή / Μήπως ο Σάντσεθ διασώζει την αξιοπρέπεια της Ευρώπης;

Η άρνηση της Ισπανίας να επιτρέψει τη χρήση των βάσεων Rota και Morón για τις πρόσφατες αμερικανο-ισραηλινές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή αποτελεί μια από τις πιο τολμηρές διπλωματικές κινήσεις μέλους του ΝΑΤΟ τις τελευταίες δεκαετίες.
THE LIFO TEAM