Απίστευτη υπόθεση αιμομικτικών βιασμών στην Κύπρο

Απίστευτη υπόθεση αιμομικτικών βιασμών στην Κύπρο Facebook Twitter
0

Σοκαριστική υπόθεση αιμομικτικού βιασμού και κακοποίησης 29χρονης αλλά και άσεμνης επίθεσης εναντίον άλλων δύο γυναικών και ενός άνδρα αποκαλύφθηκε στην Κύπρο.

Οι επιθέσεις και οι βιασμοί διαπράττονταν από τους θείους και εξαδέλφους της 29χρονης και ήρθαν στο φως με καθυστέρηση δύο δεκαετιών αφού όπως είπαν στην αστυνομία τα θύματα, φοβόταν την κατακραυγή της κοινωνίας αλλά και να τα αποκάλυπταν υπέθεταν ότι δεν θα τους πίστευε κανείς.  Παράλληλα, όπως λένε, θα χαλούσαν και οι σχέσεις με τις οικογένειες των δραστών που, όπως λένε, ήταν άριστες.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, ως ύποπτοι συνελήφθησαν μια 63χρονη, ο σύζυγος της 64 ετών και τα παιδιά τους 36 και 37 χρόνων από τη Πάφο, οι οποίοι φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά τρεις ανιψιές και έναν ανιψιό της πρώτης ύποπτης.

Τα αδικήματα σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων διαπράχθηκαν μεταξύ 1992 και 1999 στη πόλη και επαρχία Λεμεσού καθώς και στην Πάφο. Η 29χρονη κατήγγειλε κατά εξακολούθηση βιασμό της από τον θείο της και τα δύο πρώτα ξαδέλφια της.

Πολλές φορές τα θύματα, όταν ήταν παιδιά, έμεναν με την οικογένεια των υπόπτων μέχρι να σχολάσουν οι γονείς τους και να τους πάρουν σπίτι. Κακοποίηση γινόταν και ενώ η θεία ήταν παρούσα ενώ παράλληλα γινόταν και προβολή ταινιών πορνό.  

Τα άλλα τρία θύματα που είναι αδέλφια, δύο γυναίκες 29 και 34 ετών και ένας άντρας 27 ετών, πρώτα ξαδέλφια του πρώτου θύματος, φέρονται να παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από τους υπόπτους και πάλι κατά την διάρκεια προβολής ταινιών ασέμνου περιεχομένου.

Από την Αστυνομία επισημαίνεται ότι οι καταθέσεις που έχουν ληφθεί μελετώνται με κάθε λεπτομέρεια. «Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο χρήζει λεπτού χειρισμού και γι αυτό προχωρούμε με κάθε προσοχή και κάθε λεπτομέρεια ως προς την μελέτη των μαρτυριών και του υλικού που κατέχει η αστυνομία, διότι αντιλαμβάνεστε, όταν πρόκειται για αδικήματα βιασμού και διαφθοράς, πρέπει η αστυνομία να χειρίζεται τα θέματα με λεπτότητα και άκρα μυστικότητα», δηλώνουν οι αξιωματικοί της κυπριακής αστυνομίας.


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ