Άντριου Τέιτ: Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από πρώην σύντροφό του που φοβήθηκε πως «ίσως πεθάνει»

Άντριου Τέιτ: Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από πρώην σύντροφό του που φοβήθηκε πως «ίσως πεθάνει» Facebook Twitter
Άντριου Τέιτ/ Φωτ.: EPA
0

Ο Άντριου Τέιτ βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες σοβαρές κατηγορίες, αυτή τη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς πρώην σύντροφός του τον μήνυσε για σεξουαλική επίθεση, σωματική βία και ψυχολογική κακοποίηση, περιγράφοντας πως φοβήθηκε για τη ζωή της.

Το όνομα της γυναίκας είναι Brianna Stern, μοντέλο που διατηρούσε σχέση με τον Τέιτ επί δέκα μήνες. Η ίδια υπέβαλε τη μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, καταθέτοντας παράλληλα αίτηση για περιοριστικό μέτρο.

Σε συνέντευξή της στο NBC, συνεργαζόμενο δίκτυο του Sky News, η Stern δήλωσε: «Ήμουν τρομοκρατημένη. Πίστεψα ότι μπορεί να πεθάνω», ενώ αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές μέσω διαδικτύου από τη στιγμή που μίλησε δημόσια για τη σχέση της με τον Τέιτ.

«Τον φοβάμαι. Κανείς δεν έχει μιλήσει ανοιχτά εναντίον του μέχρι τώρα», είπε χαρακτηριστικά. Η μήνυση περιλαμβάνει τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, σωματική κακοποίηση και πρόκληση σοβαρής συναισθηματικής βλάβης.

Οι δικηγόροι του Τέιτ στις ΗΠΑ αρνούνται τις κατηγορίες, τις οποίες χαρακτήρισαν «αβάσιμες και υπερβολικές». Ο συνήγορός του, Joseph McBride, ανέφερε ότι ο πελάτης του «αρνείται κατηγορηματικά» τους ισχυρισμούς και σκοπεύει να προσφύγει νομικά κατά όσων, όπως είπε, διαδίδουν ψευδείς κατηγορίες.

«Παρακαλούμε το κοινό και τα ΜΜΕ να μην βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα πριν αποδειχθούν όλα τα γεγονότα», δήλωσε.

Ο Τέιτ και ο αδερφός του, Τρίσταν, εγκατέλειψαν πρόσφατα τις Ηνωμένες Πολιτείες με προορισμό τη Ρουμανία, όπου παραμένουν από τα τέλη Φεβρουαρίου. Οι δύο αδελφοί είχαν συλληφθεί στη Ρουμανία τον Δεκέμβριο του 2022, κατηγορούμενοι για εμπορία ανθρώπων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την εκμετάλλευση γυναικών – κατηγορίες τις οποίες αρνούνται.

Το όνομα του Άντριου Τέιτ έχει απασχολήσει επανειλημμένα τη διεθνή επικαιρότητα, με την τρέχουσα υπόθεση να προστίθεται σε έναν μακρύ κατάλογο νομικών εμπλοκών.

Με πληροφορίες από Sky News


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEW YORK TIMES ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

Διεθνή / Ισραήλ: Μηνύει τους NYT για άρθρο που καταγράφει βιασμούς Παλαιστινίων κρατουμένων

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τους New York Times ότι «συκοφαντούν τους στρατιώτες του Ισραήλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν «ψευδή εξίσωση» ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό
THE LIFO TEAM
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Η πλευρά Μακρόν διαψεύδει ότι το χαστούκι συνδεόταν με μηνύματα του Εμανουέλ Μακρόν σε ηθοποιό

Σύμφωνα με νέο βιβλίο, η Μπριζίτ Μακρόν «έχασε την ψυχραιμία της» κατά τη διάρκεια πτήσης του προεδρικού ζεύγους όταν είδε μήνυμα στο κινητό του Γάλλου προέδρου από Γαλλοϊρανή ηθοποιό
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ

Διεθνή / Politico: Η Ταϊβάν είναι το βασικό «αγκάθι» στις συνομιλίες Τραμπ-Σι

Το ζήτημα της Ταϊβάν παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητο, καθώς η Κίνα τη θεωρεί μέρος της επικράτειάς της, ενώ οι ΗΠΑ διατηρούν πολιτική «στρατηγικής ασάφειας», αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή της υπόσταση
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

Διεθνή / Ιρανικές δυνάμεις κατέλαβαν πλοίο-«πλωτό οπλοστάσιο» στον Κόλπο του Ομάν

Τέτοιου είδους πλοία δραστηριοποιούνται συνήθως στην Ερυθρά Θάλασσα, τον Κόλπο του Άντεν και τον Κόλπο του Ομάν, λειτουργώντας ως σημεία ανεφοδιασμού για ένοπλες ομάδες ασφαλείας που συνοδεύουν εμπορικά πλοία σε επικίνδυνες θαλάσσιες διαδρομές.
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή - Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η κατάσταση προκάλεσε νέες διαδηλώσεις στην κουβανική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχή μπλακ άουτ και τις ελλείψεις καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM