«Άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως» μόλις ανακοίνωσε η Χαμάς

«Άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως» μόλις ανακοίνωσε η Χαμάς Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ άνοιξε τις "πύλες της κολάσεως" για τα αμερικανικά συμφέροντα, διαμηνύει η Χαμάς μετά το διάγγελμα του Ντόναλντ Τραμπ όπου αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

H παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς διεμήνυσε από χθες ότι «όλες οι κόκκινες γραμμές» παραβιάστηκαν με την πρόθεση που διατύπωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ να μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ, από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.

«Η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ και η απόφαση για τη μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας την πόλη αυτή συνιστά "κατάφωρη επίθεση εναντίον του παλαιστινιακού λαού», διαμηνύει η παλαιστινιακή οργάνωση λίγα μόλις λεπτά μετά το διάγγελμα Τραμπ.


Η οργάνωση που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, κάλεσε τους Άραβες και τους μουσουλμάνους να υπονομεύσουν τα αμερικανικά συμφέροντα στην περιοχή και να αποκλείσουν το Ισραήλ.

Η αντίδραση της οργάνωσης προκαλεί ανησυχία σε διεθνείς αναλυτές.

Οι ανακοινώσεις που έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την Ιερουσαλήμ καταστρέφουν τη λύση των δύο Κρατών, επισήμανε η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης μετά τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου.

Περισσότερα σε λίγο...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Διεθνή / Γκράφιτι, εμπρησμοί και νεκροί: Οι αντισημιτικές επιθέσεις στην Αυστραλία πριν από εκείνες σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη

Οι επιθέσεις αυτές παρατηρούνται ιδιαιτέρως από την έναρξη του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα τον Οκτώβριο του 2023, μετά την επίθεση της Χαμάς
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Διεθνή / Ισραηλινό πλήγμα στον Λίβανο: «Εξουδετερώθηκε στέλεχος των Φρουρών της Επανάστασης», λέει το Ισραήλ

Πρόκειται για τον Χουσέιν Μαχμούντ Μαρσάντ αλ-Τζαουάρι, τον οποίο το Ισραήλ εμφανίζει ως βασικό παράγοντα της «Μονάδας 840» της ιρανικής Δύναμης Κουντς
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Να έρθει στις ΗΠΑ για εξηγήσεις», λέει θύμα του Έπσταϊν

Η Μαρίνα Λασέρντα, που κακοποιήθηκε από τον Έπσταϊν όταν ήταν ανήλικη, ανέφερε ότι ο Μάουντμπάτεν-Ουίνδσορ θα έπρεπε να παρουσιαστεί ενώπιον των αμερικανικών αρχών και να απαντήσει σε ερωτήματα για την υπόθεση
THE LIFO TEAM