Anna Wintour: Μαθαίνουμε περισσότερα από τα λάθη παρά από τις επιτυχίες

Anna Wintour: Μαθαίνουμε περισσότερα από τα λάθη παρά από τις επιτυχίες Facebook Twitter
0

Η Anna Wintour παρέδωσε ένα masterclass στους φοιτητές του πανεπιστημίου Bocconi, στο Μιλάνο, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον χώρο της δημοσιογραφίας, της μόδας και την «επόμενη μέρα» της πανδημίας.

Η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Vogue και υπεύθυνη περιεχομένου του ινστιτούτου Conde Nast συνοδευόταν από τους Edward Enninful, αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue και Francesca Ragazzi, Simone Marchetti από το Conde Nast.

Την ίδια στιγμή, η αίθουσα είχε κατακλυστεί από φοιτητές που θέλησαν να την δουν από κοντά και να ακούσουν την φωνή μιας γυναίκας, η οποία έχει γίνει θρύλος και «προβλέπει» το μέλλον των εκδόσεων και της μόδας: το δικό τους μέλλον.

«Η πανδημία άλλαξε πολλές πτυχές της ζωής μας, συνήθειες, ρουτίνες και τρόπους εργασίας. Έπρεπε να συλλογιστούμε ξανά όλα όσα κάποτε θεωρούσαμε δεδομένα και έγινε σαφές ότι η ξέφρενη ταχύτητα που είχαμε συνηθίσει πολλοί από εμάς απλά δεν είναι υγιής. Η επιβράδυνση είναι απαραίτητη. Πρέπει όλοι να φτιάξουμε πιο ουσιαστικούς δεσμούς στην επαγγελματική, προσωπική και δημιουργική ζωή μας. Και πρέπει να σκεφτούμε τι θα μπορούσαμε να αλλάξουμε καθώς επιστρέφουμε σε μια όψη κανονικότητας», σημείωσε.

Στην ομιλία της αναφέρθηκε από τον ρόλο του Condé Nast και την ανάγκη για αλλαγές μέχρι τους μέντορες και την σημασία των νέων μέσων και πληροφοριών.

«Στο Condé Nast», είπε, «θέλουμε να δημιουργήσουμε κοινότητες όχι μόνο με τους συναδέλφους μας αλλά και το κοινό μας. Το κοινό θέλει να εντυπωσιαστεί και να ενθουσιαστεί με αυτό που διαβάζει και βλέπει και όταν συμβαίνει, αισθάνεται ότι εμπλέκεται και επιστρέφει για περισσότερα. Το κοινό είναι παγκόσμιο. Θέλει ιστορίες που μιλούν για τις ζωές που ζει. Σημασία έχει να αφηγηθείς μια ιστορία. Στο εξώφυλλο του περιοδικού ή στο ίντερνετ, σημασία έχει η ιστορία και ο τρόπος που την λες. Πρέπει να είσαι έντονος, άμεσος και σαφής. Τίποτα δεν είναι πιο εκνευριστικό για εμάς αλλά και το κοινό από ένα βίντεο, μια φωτογραφία ή ένα κομμάτι όπου δεν καταλαβαίνεις τι προσπαθεί να πει».

«Όλοι κάνουμε λάθη, επειδή η ζωή δεν είναι τέλεια, αλλά μερικές φορές μαθαίνουμε περισσότερα από τα λάθη παρά τις επιτυχίες», τόνισε η Anna Wintour.

Με πληροφορίες από Vanity Fair

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πάπας Λέων προς Τραμπ: «Αν κάποιος θέλει να μου ασκήσει κριτική, ας το κάνει χρησιμοποιώντας την αλήθεια»

Ο ποντίφικας απάντησε στην τελευταία κριτική που του άσκησε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι «θέτει σε κίνδυνο πολλούς καθολικούς»
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΕΙΛΗ

Διεθνή / Συνελήφθη υπάλληλος της FAA: Έγραφε στον Ντόναλντ Τραμπ «θα σε σκοτώσω»

Ο υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ φέρεται να αναζητούσε πληροφορίες για απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Τραμπ και το ποσοστό του πληθυσμού που επιθυμεί τον θάνατό του
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ MET GALA

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Γιατί απέρριψε την πρόσκληση της Άννα Γουίντουρ για το Met Gala 2026

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται πως έχει απορρίψει την ευκαιρία να παραβρεθεί στο Met Gala αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της Άννα Γουίντουρ
THE LIFO TEAM