Ανεξέλεγκτο τελεφερίκ εκσφενδονίζει σκιέρ - Πανικός σε χιονοδρομικό κέντρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεξέλεγκτο τελεφερίκ εκσφενδονίζει σκιέρ - Πανικός σε χιονοδρομικό κέντρο (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
1

Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα σε ένα χιονοδρομικό κέντρο στη Γεωργία, όταν ένα τελεφερίκ υπέστη βλάβη και άρχισε να εκσφενδονίζει τους σκιέρ.

Συγκεκριμένα, το τελεφερίκ στο θέρετρο Γκουνταούρι άρχισε να κινείται ανεξέλεγκτο, με μεγάλη ταχύτητα και με την όπισθεν.

Πολλοί επιβάτες έπεσαν στο χιόνι ενώ κάποιοι πρόλαβαν να πηδήξουν μόνοι τους και να προσγειωθούν ομαλότερα. Τουλάχιστον οκτώ άτομα τραυματίστηκαν.

 

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media ακούγονται οι κραυγές των έντρομων σκιέρ και των αυτοπτών μαρτύρων.


Το ατύχημα προκλήθηκε κατά πάσα πιθανότητα από διακοπή της ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας της χώρας Ντμίτρι Κουμσισβίλι. Το υπουργείο Εσωτερικών διέταξε έρευνα για παραβίαση των κανονισμών ασφάλειας στο χιονοδρομικό κέντρο.

A post shared by Ivan & Co. (@iglukhov) on


Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας Νταβίντ Σεργκέγενσκο διαβεβαίωσε ότι οι τουρίστες, που κατάγονταν από τη Γεωργία, τη Ρωσία, τη Σουηδία και την Ουκρανία, δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.

A post shared by ireneiadak (@ireneiadak) on

 

Δύο από αυτούς, μεταξύ των οποίων και μια έγκυος από τη Σουηδία, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Τιφλίδας.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μονή Σινά: «Απογοητευμένο» το Πατριαρχείο με την απόφαση του δικαστηρίου

Διεθνή / Μονή Σινά: «Απογοητευμένο» το Πατριαρχείο με την απόφαση του δικαστηρίου

Με γραπτή ανακοίνωσή της, η Πρωτόθρονη Εκκλησία της Ορθοδοξίας απευθύνει έκκληση στην κυβέρνηση της Αιγύπτου να βρει τρόπο ώστε να διατηρηθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μονής Σινά
LIFO NEWSROOM
Σαουδική Αραβία προειδοποιεί Ιράν: Συμφωνία με Τραμπ ή κίνδυνος ισραηλινού πλήγματος

Διεθνή / Η Σαουδική Αραβία προειδοποιεί το Ιράν: Συμφωνία με Τραμπ ή κίνδυνος ισραηλινού πλήγματος

Ο υπουργός Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκιπας Χάλιντ μπιν Σαλμάν, μετέφερε μυστικό μήνυμα του Βασιλιά Σαλμάν στην ηγεσία του Ιράν, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο ισραηλινού πλήγματος εάν απορριφθεί η πρόταση Τραμπ για πυρηνική συμφωνία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια