Άνδρας πνίγει στην πισίνα την 3χρονη κόρη της συντρόφου του

Άνδρας πνίγει στην πισίνα την 3χρονη κόρη της συντρόφου του Facebook Twitter
2

Έναν άνδρα να πετάει επανειλημμένα ένα 3χρονο κορίτσι στην πισίνα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας σε ξενοδοχείο του Μεξικό.

Ο άνδρας που διατηρούσε σχέσεις με τη μητέρα του κοριτσιού είχε πάει μαζί τους σε ξενοδοχείο, για να περάσουν κάποιες ημέρες. Αυτό που ακολούθησε ωστόσο δεν μπορεί να το αντιληφθεί ο ανθρώπινος νους.

Ο άνδρας αρχικά φαίνεται να παίζει με το 3χρονο κορίτσι που δεν γνωρίζει μπάνιο, πετώντας το μέσα στην πισίνα και κοιτάζοντάς το την ώρα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην επιφάνεια. Η σκηνή επαναλαμβάνεται πολλές φορές δίχως ο ίδιος να νοιάζεται για τους υπόλοιπους τουρίστες που βρίσκονταν γύρο του. 

Το δράμα ολοκληρώνεται όταν ο άνδρας παίρνει για μία ακόμη φορά το κορίτσι στα χέρια του και αδύναμο όπως είναι από τη μάχη που έδωσε στην πισίνα, το ξαναπετάει. Αυτή τη φορά το παιδί δε μπορεί να κρατηθεί στην επιφάνεια και ο αδίστακτος άνδρας του πετάει ένα σωσίβιο, τόσο μακριά ώστε να μη μπορεί να το φτάσει.

Η μητέρα του παιδιού κοιμόταν στο δωμάτιο και όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει ήταν ήδη αργά. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο είχε εκπνεύσει.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Η σκηνή επαναλαμβάνεται πολλές φορές δίχως ο ίδιος να νοιάζεται για τους υπόλοιπους τουρίστες που βρίσκονταν γύρο του. Πηγή: www.lifo.grΟι υπόλοιποι τουρίστες τι έκαναν δηλαδή...;

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ