"And": Γιώργος Λάνθιμος και Έμμα Στόουν ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους - Το λαμπερό καστ

"And": Γιώργος Λάνθιμος και Έμμα Στόουν ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους - Το λαμπερό καστ Facebook Twitter
0

Λαμπεροί αστέρες ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Γιώργο Λάνθιμο για τη νέα του ταινία "And" (Και). H Έμμα Στόουν, ο Γουίλεμ Νταφόε, ο Τζέσι Πλέμονς και η Μάργκαρετ Κουάλεϊ είναι μεταξύ των ηθοποιών που συμμετέχουν στην παραγωγή.

Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Γιώργος Λάνθιμος γράφει και το σενάριο με τον Ευθύμη Φιλίππου, συνεργάτη του στις ταινίες «Αστακός» και «Θάνατος του Ιερού Ελαφιού». Η Element Pictures και η Film4 βοήθησαν στην ανάπτυξη του σεναρίου και η δεύτερη συγχρηματοδότησε το έργο, το οποίο ξεκινάει τα γυρίσματά της στη Νέα Ορλεάνη τον επόμενο μήνα.

«Η συνεργασία με τον Γιώργο συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία στιγμή για εμάς στη Searchlight, και αυτό είναι ακόμη ένα πραγματικά πρωτότυπο έργο που ξεχωρίζει τη δουλειά του» δήλωσαν οι πρόεδροι της Searchlight, Ντέιβιντ Γκρινμπάουμ και Μάθιου Γκρίνσφιλντ.

«Το να συνεργαστούμε ξανά με την Έμμα, τον Γουίλεμ, τον Τζέσι και τη Μάργκαρετ, καθώς και με την Element και την Film4 είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα». 

Οι Έντ Γουίνι και Άντριου Λόου της Element, οι οποίοι θα είναι παραγωγοί της ταινίας, μαζί με την Κάσια Μάλιπαν και τον Γιώργο Λάνθιμο, επεσήμαναν: «Αυτή είναι η πέμπτη μας ταινία με τον Γιώργο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ξανασυνδεθούμε για άλλη μια φορά με τη Searchlight και την Film4 σε αυτό το εξαιρετικό σενάριο του Γιώργου και του Ευθύμη. Ο Γιώργος έχει επιστρατεύσει ένα απίστευτο καστ και συνεργείο και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε». 

Το "Και" σηματοδοτεί άλλη μια συνεργασία για τους Λάνθιμο και Στόουν, οι οποίοι συνεργάστηκαν και στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία "The Favourite", στη «Βληχή» και στην επερχόμενη ταινία "Poor Things". Το ιδιόρρυθμο δράμα εποχής «Η Ευνοούμενη» απέσπασε συνολικά εννέα υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων για καλύτερη σκηνοθεσία και καλύτερη ερμηνεία β' γυναικείου ρόλου.

Με πληροφορίες από Variety

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Διεθνή / Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Το πλήγμα ήρθε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά από άλλη επιχείρηση των ΗΠΑ, στην οποία σκοτώθηκαν 11 άτομα που η Ουάσινγκτον συνδέει με τη συμμορία Tren de Aragua από τη Βενεζουέλα
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις

Διεθνή / Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις μετά τα επεισόδια

Οι δηλώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού ήρθαν μία μέρα μετά την πρόωρη διακοπή του ποδηλατικού αγώνα Vuelta a España, εξαιτίας επεισοδίων με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές που οδήγησαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία
LIFO NEWSROOM