ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Αμερική και Κίνα πιέζουν την Ευρώπη

Αμερική και Κίνα πιέζουν την Ευρώπη Facebook Twitter
0

Ο Guardian ανακεφαλαιώνει τα όσα έγιναν στη συνάντηση των 17 υπουργών του ευρώ, οπού για την Ελλάδα οι αποφάσεις αποφασίστηκε να ληφθούν αργότερα, μάλλον κατά τον Ιούνιο. Παλεύουν οι κυβερνήσεις ποιος θα μας πρωτο-ξαναδανείσει; Παλεύουν με το ενδεχόμενο να χρειαστεί ένα δεύτερο δάνειο για να σωθεί αυτή τη φορά η τιμή και η υπόληψη όσων σχεδίασαν το πρώτο. "Νέες διευθετήσεις" μπορούν να γίνουν στα όσα έχουν ήδη συμφωνηθεί και ένα νέο δάνειο είναι μέσα στη λίστα.

Το σκηνικό στήνεται από την αρχη οπότε. Οι Ευρωπαίοι το παίζουν δύσκολοι και οι Αμερικανοί πιέζουν για λύσεις. Παίχτηκε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία και πολλές καθυστερήσεις.  Το δημοσίευμα του Guardian αναφέρει ότι διπλωμάτες των Βρυξελλών και Γερμανοί επικεφαλής υπηρεσιών δηλώνουν ότι Αμερική και Κίνα εντείνουν τις πιέσεις για λύση στο ελληνικό δίλλημα, ενοχλημένοι από την "αναποφασιστικότητα" και τα αντιφατικά μηνύματα των ευρωπαίων ηγετών.

Η και καλά μυστική συνάντηση πριν 10 μέρες στο Λουξεμβούργο, όπου διαδόθηκε οτι συζητιόταν σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, ήταν αποτέλεσμα των αμερικανικών πιέσεων για λήψη αποφάσεων, αποκαλύπτει ο Guardian. Καναδάς, Αμερική και Κίνα φέρονται να απαιτούν από την Ευρώπη μέτρα για να καλμάρουν οι αγορές και να σταματήσει η κερδοσκοπία.

0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε νομικές συνέπειες αν δημοσιεύσετε βίντεο από επιθέσεις στη Μέση Ανατολή

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Μπαχρέιν ανακοίνωσε ότι δύο άτομα συνελήφθησαν για ζωντανές μεταδόσεις και για δημοσίευση βίντεο στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Επίθεση Ιράν στα ΗΑΕ: Ένας νεκρός και 11 τραυματίες στα αεροδρόμια του Άμπου Ντάμπι και του Ντουμπάι

Σε όλο τον Κόλπο, το Ιράν χρησιμοποίησε βαλλιστικούς πυραύλους και drones για να εξαπολύσει επιθέσεις μεγάλης κλίμακας σε συμμάχους και στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΝΤΡΙΟΥ, ΕΠΣΤΑΙΝ, ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ

Διεθνή / BBC: Το άγνωστο πρόσωπο που συνέδεε τον Άντριου με τον Τζέφρι Επστάιν

Το πρόσωπο που φέρεται να λειτούργησε για σχεδόν μια δεκαετία ως βασικός σύνδεσμος μεταξύ του πρίγκιπα Άντριου, της Σάρας Φέργκιουσον και του Τζέφρι Επστάιν, αποκαλύπτοντας τις σκοτεινές σχέσεις που κινούνται στο παρασκήνιο των βασιλικών κύκλων και των διεθνών επιχειρηματικών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Διεθνή / Τι γίνεται με τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή: Πού είναι εγκλωβισμένοι - Μαρτυρίες από Ντουμπάι και Μπαχρέιν

Έκκληση για βοήθεια από τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή, πώς είναι η κατάσταση σε μεγάλες πόλεις - «Ξυπνάμε από τις εκρήξεις, έχουμε μόνο τα ρούχα που φοράμε»
THE LIFO TEAM