Αμερικανός γερουσιαστής: «Είμαι ένοχος - Ξόδεψα 8.600 δολάρια σε τσιζκέικ»

Αμερικανός γερουσιαστής: «Είμαι ένοχος - Ξόδεψα 8.600 δολάρια σε τσιζκέικ» Facebook Twitter
0

Με ένα πιατάκι με τσιζκέικ στο χέρι, ο ηγέτης των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ δήλωσε «ένοχος» στην «κατηγορία» πως την τελευταία δεκαετία έχει ξοδέψει πάνω από 8.600 δολάρια στο τσιζκέικ.

«Τα δίνω ως δώρα. Τα χρησιμοποιώ για στοιχήματα, ξέρετε, όταν κάποιος θέλει να βάλει ένα στοίχημα, π.χ Μπρούκλιν κόντρα σε Γουισκόνσιν σε κάτι. Οπότε, προς τη New York Post και άλλους, δηλώνω ένοχος όπως κατηγορήθηκα» τόνισε κατά τη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών στη Γερουσία.


«Τρελαίνομαι για το τσιζκέικ του Junior. Είναι το καλύτερο στον κόσμο. Φτιάχνεται στο Μπρούκλιν, πηγαίνω εκεί από τότε που ήμουν μικρό παιδάκι, είναι η ένοχη απόλαυσή μου» πρόσθεσε, απολαμβάνοντας το κομμάτι του.

Μάλιστα, δεν κράτησε την απόλαυση μόνο για τον εαυτό του, ρωτώντας κάποια στιγμή στους δημοσιογράφους που κάλυπταν την συνέντευξη Τύπου αν ήθελαν κι εκείνοι να δοκιμάσουν το γλυκό με την κρέμα και τα θρυμματισμένα μπισκότα.

Όπως, πάντως, επιβεβαίωσε το γραφείο του Δημοκρατικού πολιτικού στο CNN, το ποσό αυτό που «επενδύθηκε» στην γλυκιά απόλαυση, δεν προήλθε από τα χρήματα των φορολογουμένων.

Με πληροφορίες από People/TheHill

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή - Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η κατάσταση προκάλεσε νέες διαδηλώσεις στην κουβανική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχή μπλακ άουτ και τις ελλείψεις καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM