Αμερικανός γερουσιαστής: «Είμαι ένοχος - Ξόδεψα 8.600 δολάρια σε τσιζκέικ»

Αμερικανός γερουσιαστής: «Είμαι ένοχος - Ξόδεψα 8.600 δολάρια σε τσιζκέικ» Facebook Twitter
0

Με ένα πιατάκι με τσιζκέικ στο χέρι, ο ηγέτης των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ δήλωσε «ένοχος» στην «κατηγορία» πως την τελευταία δεκαετία έχει ξοδέψει πάνω από 8.600 δολάρια στο τσιζκέικ.

«Τα δίνω ως δώρα. Τα χρησιμοποιώ για στοιχήματα, ξέρετε, όταν κάποιος θέλει να βάλει ένα στοίχημα, π.χ Μπρούκλιν κόντρα σε Γουισκόνσιν σε κάτι. Οπότε, προς τη New York Post και άλλους, δηλώνω ένοχος όπως κατηγορήθηκα» τόνισε κατά τη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών στη Γερουσία.


«Τρελαίνομαι για το τσιζκέικ του Junior. Είναι το καλύτερο στον κόσμο. Φτιάχνεται στο Μπρούκλιν, πηγαίνω εκεί από τότε που ήμουν μικρό παιδάκι, είναι η ένοχη απόλαυσή μου» πρόσθεσε, απολαμβάνοντας το κομμάτι του.

Μάλιστα, δεν κράτησε την απόλαυση μόνο για τον εαυτό του, ρωτώντας κάποια στιγμή στους δημοσιογράφους που κάλυπταν την συνέντευξη Τύπου αν ήθελαν κι εκείνοι να δοκιμάσουν το γλυκό με την κρέμα και τα θρυμματισμένα μπισκότα.

Όπως, πάντως, επιβεβαίωσε το γραφείο του Δημοκρατικού πολιτικού στο CNN, το ποσό αυτό που «επενδύθηκε» στην γλυκιά απόλαυση, δεν προήλθε από τα χρήματα των φορολογουμένων.

Με πληροφορίες από People/TheHill

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM