Αμερικανός γερουσιαστής: «Είμαι ένοχος - Ξόδεψα 8.600 δολάρια σε τσιζκέικ»

Αμερικανός γερουσιαστής: «Είμαι ένοχος - Ξόδεψα 8.600 δολάρια σε τσιζκέικ» Facebook Twitter
0

Με ένα πιατάκι με τσιζκέικ στο χέρι, ο ηγέτης των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ δήλωσε «ένοχος» στην «κατηγορία» πως την τελευταία δεκαετία έχει ξοδέψει πάνω από 8.600 δολάρια στο τσιζκέικ.

«Τα δίνω ως δώρα. Τα χρησιμοποιώ για στοιχήματα, ξέρετε, όταν κάποιος θέλει να βάλει ένα στοίχημα, π.χ Μπρούκλιν κόντρα σε Γουισκόνσιν σε κάτι. Οπότε, προς τη New York Post και άλλους, δηλώνω ένοχος όπως κατηγορήθηκα» τόνισε κατά τη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών στη Γερουσία.


«Τρελαίνομαι για το τσιζκέικ του Junior. Είναι το καλύτερο στον κόσμο. Φτιάχνεται στο Μπρούκλιν, πηγαίνω εκεί από τότε που ήμουν μικρό παιδάκι, είναι η ένοχη απόλαυσή μου» πρόσθεσε, απολαμβάνοντας το κομμάτι του.

Μάλιστα, δεν κράτησε την απόλαυση μόνο για τον εαυτό του, ρωτώντας κάποια στιγμή στους δημοσιογράφους που κάλυπταν την συνέντευξη Τύπου αν ήθελαν κι εκείνοι να δοκιμάσουν το γλυκό με την κρέμα και τα θρυμματισμένα μπισκότα.

Όπως, πάντως, επιβεβαίωσε το γραφείο του Δημοκρατικού πολιτικού στο CNN, το ποσό αυτό που «επενδύθηκε» στην γλυκιά απόλαυση, δεν προήλθε από τα χρήματα των φορολογουμένων.

Με πληροφορίες από People/TheHill

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μακρόν: Όχι σε συμφωνία ειρήνης που θα ισοδυναμούσε με την «παράδοση» της Ουκρανίας

Διεθνή / Μακρόν: Όχι σε συμφωνία ειρήνης που θα ισοδυναμούσε με την «παράδοση» της Ουκρανίας

Ο Μακρόν, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Financial Times, διερωτήθηκε αν και κατά πόσον ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι «ειλικρινά» διατεθειμένος να δεχτεί «διαρκή» κατάπαυση του πυρός
LIFO NEWSROOM
Ο Αλόνζο Ντέιβις, καλλιτέχνης που εξερεύνησε τη μαύρη ταυτότητα και δύναμη, πέθανε σε ηλικία 82 ετών

Διεθνή / Ο Αλόνζο Ντέιβις, καλλιτέχνης που εξερεύνησε τη μαύρη ταυτότητα και δύναμη, πέθανε σε ηλικία 82 ετών

Ο Ντέιβις άφησε πίσω του μια σημαντική κληρονομιά στην τέχνη και στον πολιτικό ακτιβισμό, με έργα που συνεχίζουν να εμπνέουν και να προκαλούν προβληματισμό
LIFO NEWSROOM
Οι άστεγες τρανς γυναίκες κινδυνεύουν να μην έχουν πρόσβαση σε καταφύγια στις ΗΠΑ

Διεθνή / Οι άστεγες τρανς γυναίκες κινδυνεύουν να μην έχουν πρόσβαση σε καταφύγια στις ΗΠΑ

Όσα προγράμματα χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ, θα προσφέρουν πλέον υπηρεσίες σε Αμερικανούς με βάση το φύλο τους κατά τη γέννησή τους καθώς σύμφωνα με τον Ντόναλντ Τραμπ υπάρχουν «μόνο δύο φύλα»
LIFO NEWSROOM
Bloomberg: Το σχέδιο Τραμπ για ειρήνη στην Ουκρανία θα κοστίσει $3,1 τρισ. στους Ευρωπαίους

Διεθνή / Bloomberg: Το σχέδιο Τραμπ για ειρήνη στην Ουκρανία θα κοστίσει $3,1 τρισ. στους Ευρωπαίους

Η βασική ερώτηση που τίθεται είναι αν η ΕΕ θέλει να αναδειχθεί ως γεωπολιτική δύναμη ή αν θα συνεχίσει να λειτουργεί κυρίως ως οικονομική ένωση. Η έλλειψη αποφασιστικότητας, πάντως, θα αφήσει το πεδίο ελεύθερο σε Τραμπ και Πούτιν να καθορίσουν τις εξελίξεις
LIFO NEWSROOM