Άλμπερτ Μπουρλά: Η Pfizer δεν αντιμετωπίζει προβλήματα παραγωγής, ούτε έχουν καθυστερήσει παραδόσεις

Άλμπερτ Μπουρλά: Η Pfizer δεν αντιμετωπίζει προβλήματα παραγωγής, ούτε έχουν καθυστερήσει παραδόσεις Facebook Twitter
Άλμπερτ Μπουρλά: Η Pfizer δεν αντιμετωπίζει προβλήματα παραγωγής με το εμβόλιο, ούτε έχουν καθυστερήσει παραδόσεις (EPA)
0

Η Pfizer δεν αντιμετωπίζει προβλήματα παραγωγής με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και καμία αποστολή που περιέχει το εμβόλιο δεν είναι σε αναμονή ή σε καθυστέρηση, αναφέρει ο CEO της εταιρείας Άλμπερτ Μπουρλά.

Η παραγωγή και διανομή εμβολίων της Pfizer για τον COVID-19 λειτουργεί καλά, διαβεβαιώνει σε ανάρτησή του ο κ. Μπουρλά αναρτώντας και σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Η Pfizer Inc. (NYSE: PFE) δημοσίευσε σήμερα την ακόλουθη δήλωση που απευθύνεται σε δημόσια σχόλια, τα οποία ισχυρίζονται ότι υπάρχουν ζητήματα στην παραγωγή και διανομή του εμβολίου του COVID-19 της εταιρείας:

Η Pfizer δεν αντιμετωπίζει προβλήματα παραγωγής με το εμβόλιο COVID-19 και καμία αποστολή που περιέχει το
το εμβόλιο δεν είναι σε αναμονή ή καθυστέρηση. Αυτή την εβδομάδα, αποστείλαμε με επιτυχία και τις 2,9 εκατομμύρια δόσεις που μας είχαν ζητήσει να αποσταλούν, από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στις περιοχές που καθορίζει εκείνη. Έχουμε εκατομμύρια ακόμη δόσεις που βρίσκονται στην αποθήκη μας, αλλά, μέχρι τώρα, δεν έχουμε λάβει οδηγίες αποστολής για επιπλέον δόσεις.

Μοιραζόμαστε συνεχώς με το Operation Warp Speed (OWS) και το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ και τους τομείς στις Ανθρώπινες υπηρεσίες μέσω εβδομαδιαίων συναντήσεων, κάθε πτυχή των δυνατοτήτων παραγωγής και διανομής (του εμβολίου).

Έχουν επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις μας, έχουν περπατήσει στη γραμμή παραγωγής και έχουν ενημερωθεί για τον προγραμματισμό της παραγωγής μας, καθώς τους έχουν διατεθεί όλες οι πληροφορίες.

Η Pfizer έχει ένα επιτυχημένο και μακροχρόνιο ιστορικό παραγωγής και διανομής μεγάλων όγκων εμβολίων, που ο κόσμος έχει εμπιστευτεί - και συνεχίζουμε να επεκτείνουμε αυτή τη δράση με το εμβόλιο του COVID-19.

Τους τελευταίους μήνες, έχουμε ενεργοποιήσει το εκτεταμένο δίκτυο παραγωγής της Pfizer, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων εργαζομένων υψηλής ειδίκευσης σε πολλές περιοχές.

Ως αποτέλεσμα, η Pfizer κατασκευάζει και ετοιμάζεται για  διάθεση εκατομμύρια δόσεων κάθε μέρα, και αυτός ο όγκος θα αυξηθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Παραμένουμε σίγουροι για την ικανότητά μας να παρέχουμε έως και 50 εκατομμύρια δόσεις παγκοσμίως φέτος και έως 1,3 δισεκατομμύρια δόσεις το επόμενο έτος, και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την παράδοσή του εμβολίου στον Αμερικανικό λαό».

Με πληροφορίες της Pfizer

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ