Αλεξανδρινή επιχειρηματίας βραβεύεται στην Αίγυπτο

Αλεξανδρινή επιχειρηματίας βραβεύεται στην Αίγυπτο Facebook Twitter
0

H βράβευση που έλαβε πρόσφατα η δραστήρια αλεξανδρινή επιχειρηματίας Αλίκη Αντωνίου, ιδιοκτήτρια του ιστορικού ζαχαροπλαστείου «Delices», έγινε από τον Αιγύπτιο Υπουργό Τουρισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας της Ελληνικής Κοινότητας Καϊρου Νέο Φως, σε ειδική εκδήλωση στα πλαίσια της οποίας βραβεύτηκαν αποτελεσματικοί παράγοντες του τουρισμού, που συμβάλουν στην οικονομία της Αιγύπτου.

Να σημειωθεί ότι το καφέ-ζαχαροπλαστείο «Delices» χτίστηκε το 1922 από τον Κλεόβουλο Μουστάκα (πρόγονο της Αντωνίου) και αποτελεί το κατάστημα ναυαρχίδα των «Delices» στην Αίγυπτο δίπλα από τον σταθμό Ramleh στην Αλεξάνδρεια. Το «Delices» αποτελεί ορόσημο για τους τουρίστες αλλά και τους κατοίκους της πόλης και προσφέρει γλυκά, οι συνταγές πολλών από τα οποία χρονολογούνται από το 1920.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM