Αίγυπτος: 18 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου με βυτιοφόρο

Αίγυπτος: 18 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου με βυτιοφόρο Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι, σκοτώθηκαν από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με βυτιοφόρο ενώ στη συνέχεια ενεπλάκησαν στο τροχάιο και άλλα οχήματα.

Το δυστύχημα έγινε σε ερημικό δρόμο στο Δέλτα του Νείλου βορείως του Καΐρου. Τα περισσότερα θύματα είναι μαθητές τους οποίους μετέφερε στο σχολικό που μετά τη σύγκρουση πήρε φωτιά.

Δεκαοκτώ άνθρωποι τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές,  η σύγκρουση προκλήθηκε μετά από ντελαπάρισμα του σχολικού λεωφορείου εν μέσω ισχυρών βροχοπτώσεων. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπέρμα δότη με γενετικό κίνδυνο για καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη τουλάχιστον 67 παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Διεθνή / Σπέρμα δότη με γενετικό κίνδυνο για καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη τουλάχιστον 67 παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Τουλάχιστον 10 οι διαγνώσεις μέχρι στιγμής - Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν δύο οικογένειες, ανεξάρτητα μεταξύ τους, επικοινώνησαν με τις κλινικές γονιμότητας αφού τα παιδιά τους διαγνώστηκαν με καρκίνο
LIFO NEWSROOM
Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

LiFO politics / Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

Ο Σωτήρης Ρούσσος, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ειδίκευση σε θέματα Εγγύς και Μέσης Ανατολής, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το παλαιστινιακό αδιέξοδο, τους στόχους του Ισραήλ και τις κινήσεις του Τραμπ στην περιοχή.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ