Δουβλίνο: Άγρια επίθεση σε πλήθος από συμμορία 12 ατόμων - Η ανάρτηση Ιρλανδού αθλητή του Τάε Κβον Ντο

Άγρια επίθεση από συμμορία 12 ατόμων δέχτηκε bisexual αθλητής του Τάε κβο ντο - «Ο κόσμος έχει αλλάξει» Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Instagram
0

Ο bisexual ήρωας των Ολυμπιακών αγώνων, Τζακ Γούλεϊ περιέγραψε σε ένα ποστ στο Instagram την άγρια επίθεση που δέχτηκε μαζί με πλήθος άλλων ατόμων, στο Δουβλίνο από μια συμμορία 12 ατόμων


Ο πρώτος εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στο Τάε κβον ντο στο Τόκιο κοινοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους τρομακτικές φωτογραφίες μετά την επίθεση, αιμόφυρτος, με παραμορφωμένο πρόσωπο στο ασθενοφόρο και το νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον ίδιο, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επανορθωτικές επεμβάσεις. 

Ο Γούλεϊ, ο οποίος αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο της κατηγορίας των 58 κιλών στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, περιγράφει πως πήγε για δείπνο την Παρασκευή το βράδυ, όταν «επιστρέφοντας κατά μήκος του ποταμού, μια συμμορία 8-12 ανδρών και γυναικών στα 20 άρχισε να επιτίθεται βίαια στους ανθρώπους». 

Όπως έγραψε, ο ίδιος ήταν ένα από τα θύματα, και δέχτηκε μία γροθιά στο πρόσωπο. «Δυστυχώς, ήμουν κι εγώ θύμα των επιθέσεων αυτών καθώς, ενώ τους προσπερνούσα, γρονθοκοπήθηκα στο πρόσωπο από έναν από αυτούς» γράφει. 


 
Μετά τη δεύτερη μπουνιά, ο επιτιθέμενος ζήτησε συγγνώμη, «λάθος άτομο» και έτρεξε συνεχίζοντας να χτυπά άλλους πολίτες, παραδέχεται ο Γούλεϊ,  ο οποίος μόλις δύο λεπτά πριν, είχε ποζάρει ανέμελος μπροστά από το ποτάμι. 


«Ελπίζω να το δουν όλοι αυτό και να συνειδητοποιήσουν πως ο κόσμος έχει αλλάξει. Όχι για να φοβηθούν, αλλά για να είναι πιο προσεκτικοί και να έχουν το νου τους διαρκώς» ανέφερε ο 22χρονος. 


Με πληροφορίες από PinkNews 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM