Δουβλίνο: Άγρια επίθεση σε πλήθος από συμμορία 12 ατόμων - Η ανάρτηση Ιρλανδού αθλητή του Τάε Κβον Ντο

Άγρια επίθεση από συμμορία 12 ατόμων δέχτηκε bisexual αθλητής του Τάε κβο ντο - «Ο κόσμος έχει αλλάξει» Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Instagram
0

Ο bisexual ήρωας των Ολυμπιακών αγώνων, Τζακ Γούλεϊ περιέγραψε σε ένα ποστ στο Instagram την άγρια επίθεση που δέχτηκε μαζί με πλήθος άλλων ατόμων, στο Δουβλίνο από μια συμμορία 12 ατόμων


Ο πρώτος εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στο Τάε κβον ντο στο Τόκιο κοινοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους τρομακτικές φωτογραφίες μετά την επίθεση, αιμόφυρτος, με παραμορφωμένο πρόσωπο στο ασθενοφόρο και το νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον ίδιο, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επανορθωτικές επεμβάσεις. 

Ο Γούλεϊ, ο οποίος αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο της κατηγορίας των 58 κιλών στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, περιγράφει πως πήγε για δείπνο την Παρασκευή το βράδυ, όταν «επιστρέφοντας κατά μήκος του ποταμού, μια συμμορία 8-12 ανδρών και γυναικών στα 20 άρχισε να επιτίθεται βίαια στους ανθρώπους». 

Όπως έγραψε, ο ίδιος ήταν ένα από τα θύματα, και δέχτηκε μία γροθιά στο πρόσωπο. «Δυστυχώς, ήμουν κι εγώ θύμα των επιθέσεων αυτών καθώς, ενώ τους προσπερνούσα, γρονθοκοπήθηκα στο πρόσωπο από έναν από αυτούς» γράφει. 


 
Μετά τη δεύτερη μπουνιά, ο επιτιθέμενος ζήτησε συγγνώμη, «λάθος άτομο» και έτρεξε συνεχίζοντας να χτυπά άλλους πολίτες, παραδέχεται ο Γούλεϊ,  ο οποίος μόλις δύο λεπτά πριν, είχε ποζάρει ανέμελος μπροστά από το ποτάμι. 


«Ελπίζω να το δουν όλοι αυτό και να συνειδητοποιήσουν πως ο κόσμος έχει αλλάξει. Όχι για να φοβηθούν, αλλά για να είναι πιο προσεκτικοί και να έχουν το νου τους διαρκώς» ανέφερε ο 22χρονος. 


Με πληροφορίες από PinkNews 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Διεθνή / Μπορεί να σταματήσει κανείς τη διαφθορά του Τραμπ;

Οι χρηματιστηριακές κινήσεις του προέδρου, το ταμείο των 1,8 δισ. δολαρίων για αποζημιώσεις σε υποτιθέμενα θύματα πολιτικών διώξεων και η πρωτοφανής ασυλία που του παραχωρήθηκε από την αμερικανική Εφορία αναδεικνύουν την ανάγκη για ριζική αναθεώρηση των κανόνων δεοντολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Η Ρωσία κλιμακώνει τις πιέσεις στην Αρμενία ενόψει εκλογών: Απαγορεύει την εισαγωγή οπωροκηπευτικών

Η Μόσχα εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τις θερμές σχέσεις που αναπτύσσει το Γερεβάν με τη Δύση υπό τον πρωθυπουργό Νικόλ Πασινιάν, ο οποίος διεκδικεί τρίτη θητεία στην εξουσία
THE LIFO TEAM