Αεροσκάφος χάνει τον ένα του τροχό κατά την απογείωση και επιβάτης καταγράφει σε βίντεο τη στιγμή

Αεροσκάφος χάνει τον ένα του τροχό κατά την απογείωση και επιβάτης καταγράφει σε βίντεο τη στιγμή Facebook Twitter
Μίνι περιπέτεια για τους 49 επιβάτες αεροσκάφους που έχασε τον έναν του τροχό κατά τη διαδικασία της απογείωσης - EPA
0

Κατά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο του Μόντρεαλ, αεροσκάφος της Air Canada έχασε τον έναν του τροχό, με αποτέλεσμα να επιστρέψει εσπευσμένα στο αεροδρόμιο Τριντό. 

To Dash 8-300 εκτελούσε εσωτερική πτήση με προορισμό το Μπάγκοτβιλ. Λίγο μετά την απογείωσή του, ένας από τους 49 επιβάτες του κατέγραψε τη στιγμή της αποκόλλησης του ενός τροχού από την άτρακτο.

«Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε αεροπλάνο που μόλις έχασε έναν τροχό. Ωραία ξεκίνησε το 2020» είναι το σαρκαστικό του σχόλιο που συνοδεύει την ανάρτηση με το βίντεο.

Οι πιλότοι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν για λόγους ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Μόντρεαλ όπου και προσγείωσαν το Dash 8-300 με ασφάλεια.

«Οι πιλότοι μας είναι καταλλήλως εκπαιδευμένοι για να αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους καταστάσεις και ανταποκρίθηκαν στο συμβάν σύμφωνα με τις απαραίτητες διαδικασίες. Αφού έκαψαν λίγα καύσιμα, επέστρεψαν στο Μόντρεαλ και προσγειωθηκαν με ασφάλεια. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Air Canada.

Στο αεροδρόμιο περίμεναν σε επιφυλακή «για προληπτικούς λόγους» πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα. Κανείς δεν τραυματίστηκε κατά την προσγείωση.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ