Nέα παρέμβαση Λε Πεν με αναφορά στον καμικάζι που πέρασε από την Ελλάδα

Nέα παρέμβαση Λε Πεν με αναφορά στον καμικάζι που πέρασε από την Ελλάδα Facebook Twitter
0

Η επικεφαλής της γαλλικής άκρας δεξιάς Μαρίν Λεπέν ζήτησε σήμερα "να σταματήσει αμέσως η υποδοχή μεταναστών" στη Γαλλία, μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι που στοίχισαν τη ζωή σε 129 ανθρώπους, ενώ 352 τραυματίσθηκαν.


"Ένας από τους καμικάζι (...) είχε φθάσει στην Ελλάδα στις 3 Οκτωβρίου με τη μάζα των μεταναστών", αναφέρει το κόμμα της, το Εθνικό Μέτωπο, σε ανακοίνωσή του. Σύμφωνα με τους γάλλους ερευνητές, τα δακτυλικά αποτυπώματα ενός από τους δράστες των επιθέσεων, κοντά στον οποίο βρέθηκε ένα συριακό διαβατήριο, συμπίπτουν με αυτά ενός άνδρα ο οποίος ελέγχθηκε τον περασμένο μήνα στη Λέρο.

Yπενθυμίζεται πως η Λε Πεν, λίγες ώρες μετά την επίθεση στο Παρίσι είχε ζητήσει την κατάργηση της συνθήκης Σένγκεν και προχώρησε σε δηλώσεις στη γαλλική τηλεόραση και tweets που προκάλεσαν αίσθηση.

"Για έκτη φορά μέσα στο 2015, οι ισλαμιστές τρομοκράτες χτυπούν τη χώρα μας. Η Γαλλία κλαίει για τα θύματα της και μαζί κλαίω και εγώ" σχολίασε η Λε Πεν στο Twitter. "Είναι αναγκαίο η Γαλλία να ανακτήσει τον πλήρη έλεγχο των συνόρων της" πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ωστόσο το πλέον πύρινο tweet που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν αυτό που ανέφερε: " Ο ισλαμικός φονταμενταλισμός πρέπει να καταστραφεί, τα ριζοσπαστικά τζαμιά να κλείσουν και οι ριζοσπαστικοί ιμάμηδες να απελαθούν"

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Απογοητευμένη η οικογένεια της Τζιουφρέ – Οι Αρχές δεν ερευνούν τους ισχυρισμούς εναντίον του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Απογοητευμένη η οικογένεια της Τζιουφρέ – Οι Αρχές δεν ερευνούν τους ισχυρισμούς εναντίον του

Οι συγγενείς της Βιρτζίνια Τζιούφρε δηλώνουν έκπληκτοι που οι βρετανικές Αρχές προχώρησαν σε αυτή την απόφαση λίγο πριν τη δημοσιοποίηση των αρχείων Έπσταϊν
THE LIFO TEAM
Εντολή Τραμπ στα αεροδρόμια: Τα στοιχεία των επιβατών να δίνονται στην ICE

Διεθνή / Εντολή Τραμπ στα αεροδρόμια: Τα στοιχεία των επιβατών να δίνονται στην ICE

Μέχρι σήμερα, οι αεροπορικές εταιρείες παρείχαν στοιχεία επιβατών στην Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών κυρίως για ελέγχους που σχετίζονται με την τρομοκρατία και την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM