Nέα παρέμβαση Λε Πεν με αναφορά στον καμικάζι που πέρασε από την Ελλάδα

Nέα παρέμβαση Λε Πεν με αναφορά στον καμικάζι που πέρασε από την Ελλάδα Facebook Twitter
0

Η επικεφαλής της γαλλικής άκρας δεξιάς Μαρίν Λεπέν ζήτησε σήμερα "να σταματήσει αμέσως η υποδοχή μεταναστών" στη Γαλλία, μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι που στοίχισαν τη ζωή σε 129 ανθρώπους, ενώ 352 τραυματίσθηκαν.


"Ένας από τους καμικάζι (...) είχε φθάσει στην Ελλάδα στις 3 Οκτωβρίου με τη μάζα των μεταναστών", αναφέρει το κόμμα της, το Εθνικό Μέτωπο, σε ανακοίνωσή του. Σύμφωνα με τους γάλλους ερευνητές, τα δακτυλικά αποτυπώματα ενός από τους δράστες των επιθέσεων, κοντά στον οποίο βρέθηκε ένα συριακό διαβατήριο, συμπίπτουν με αυτά ενός άνδρα ο οποίος ελέγχθηκε τον περασμένο μήνα στη Λέρο.

Yπενθυμίζεται πως η Λε Πεν, λίγες ώρες μετά την επίθεση στο Παρίσι είχε ζητήσει την κατάργηση της συνθήκης Σένγκεν και προχώρησε σε δηλώσεις στη γαλλική τηλεόραση και tweets που προκάλεσαν αίσθηση.

"Για έκτη φορά μέσα στο 2015, οι ισλαμιστές τρομοκράτες χτυπούν τη χώρα μας. Η Γαλλία κλαίει για τα θύματα της και μαζί κλαίω και εγώ" σχολίασε η Λε Πεν στο Twitter. "Είναι αναγκαίο η Γαλλία να ανακτήσει τον πλήρη έλεγχο των συνόρων της" πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ωστόσο το πλέον πύρινο tweet που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν αυτό που ανέφερε: " Ο ισλαμικός φονταμενταλισμός πρέπει να καταστραφεί, τα ριζοσπαστικά τζαμιά να κλείσουν και οι ριζοσπαστικοί ιμάμηδες να απελαθούν"

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM