Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα προτίθεται να μεταφέρει η Τουρκία

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα προτίθεται να μεταφέρει η Τουρκία Facebook Twitter
0

Την πρόθεση της Τουρκίας να μεταφέρει 17 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Αχμέτ Νταβούτογλου .

Ο Νταβούτογλου δήλωσε χθες ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας βρίσκεται σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν και την υπηρεσία διεθνούς βοήθειας της χώρας Tika  προκειμένου να συντονιστεί η επιχείρηση. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, η Τουρκία "εάν χρειαστεί θα εγκαθιδρύσει αερογέφυρα" από την Κωνσταντινούπολη στη Γάζα.

Οι Τουρκο-ισραηλινές σχέσεις δοκιμάζονται και πάλι, με τον Ερντογάν να κάνει δηλώσεις για "γενοκτονία" και "κρατική τρομοκρατία" και λέγοντας ότι το Ισραήλ "έχει ξεπεράσει τον Χίτλερ σε βαρβαρότητα" και πρέπει να δικαστεί για εγκλήματα πολέμου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα την playlist που ακούει το πλήρωμα του Artemis II στο ταξίδι προς τη Σελήνη

Διεθνή / Η NASA μοιράστηκε την playlist του Artemis II για το ταξίδι στη Σελήνη

Από το Pink Pony Club της Τσάπελ Ρόαν μέχρι το Under Pressure των Queen και David Bowie, η NASA μοιράστηκε τα τραγούδια που έχουν επιλέξει οι αστροναύτες του Artemis II για τα πρωινά τους ξυπνήματα στο διάστημα. Η λίστα συνδέεται με μια παράδοση που ξεκινά από την εποχή του Apollo
THE LIFO TEAM