Συνελήφθη επειδή οδήγησε 160.000 χλμ μόνο με τα πόδια

Συνελήφθη επειδή οδήγησε 160.000 χλμ μόνο με τα πόδια Facebook Twitter
2

Ένας Κινέζος που είχε χάσει τα άνω του άκρα σε μικρή ηλικία από ατύχημα με ηλεκτροπληξία κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του μόνο με τα πόδια για 160.000 χιλιόμετρα.

Το αυτοκίνητο ήταν αυτόματο, οπότε δεν χρειαζόταν να αλλάζει ταχύτητες και χρησιμοποιούσε το ένα του πόδι στο γκάζι (και το φρένο) και με το άλλο κατεύθυνε το τιμόνι.

Συνελήφθη επειδή οδήγησε 160.000 χλμ μόνο με τα πόδια Facebook Twitter

Όπως αναφέρουν κινεζικές εφημερίδες όταν εντοπίστηκε και συνελήφθη είχε διανύσει ήδη 160.000 χιλιόμετρα, στο οδικό δίκτυο της Κίνας που θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνο.

Η ποινή που προβλεπόταν ήταν 15 ημέρες κράτηση και πρόστιμο 2.000 γιουάν (235 ευρώ), όμως ο οδηγός έτυχε της εύνοιας των αστυνομικών, οι οποίοι δεν τον τιμώρησαν παρά μόνο μ' ένα πρόστιμο 500 γιουάν (59 ευρώ).

Συνελήφθη επειδή οδήγησε 160.000 χλμ μόνο με τα πόδια Facebook Twitter
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM