Πιο ψηλά το γαλλικό χρέος

Πιο ψηλά το γαλλικό χρέος Facebook Twitter
0

Αυξημένο κατά 45,5 δισ. ευρώ ήταν το δημόσιο χρέος της Γαλλίας στο πρώτο τρίμηνο του 2014, με το ποσοστό του χρέους προς το ΑΕΠ να διαμορφώνεται στο 93,6%.

Σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία της χώρας, το δημόσιο χρέος της Γαλλίας ανήλθε σε 1,96 τρισ. ευρώ στο διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου 2014, κυρίως εξαιτίας της αύξησης του χρέους της κεντρικής διοίκησης.

Οι εκτιμήσεις των αρχών κάνουν λόγο για αύξηση του χρέους στα 2 τρισεκατομμύρια φέτος, ακόμη σε περίπτωση που πετύχουν τα σχέδια μείωσης του ελλείμματος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Άντριου: Τι ακολουθεί μετά τη σύλληψή του και ποιες οι επιπτώσεις στη βασιλική οικογένεια

Η σύλληψη του Άντριου προκαλεί τριγμούς στη βρετανική μοναρχία και επαναφέρει στο προσκήνιο την υπόθεση Έπσταϊν, δημιουργώντας νέα ερωτήματα για τις συνέπειες στο κύρος της βασιλικής οικογένειας και τη στάση του Παλατιού απέναντι στην κρίση
THE LIFO TEAM