Πώς ψήφισαν στις φυλακές

Πώς ψήφισαν στις φυλακές Facebook Twitter
5

Δεύτερο κόμμα ήρθε στις Φυλακές Κορυδαλλού η Χ.Α. στις εκλογές με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με την Καθημερινή, το μεγαλύτερο ποσοστό (52,38%) για τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπου συγκέντρωσε συνολικά 44 ψήφους έναντι δεκατριών της Χρυσής Αυγής, δώδεκα της Νέας Δημοκρατίας και τριών της «Κοινωνίας Αξιών».

Αντίστοιχα στο στο νοσοκομείο των φυλακών ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε 35,29% (έξι ψήφοι) έναντι 23,5% (τέσσερις ψήφοι) που συγκέντρωσε η Χρυσή Αυγή και 17,6% (τρεις ψήφοι) που συγκέντρωσε η Νέα Δημοκρατία. Από μία ψήφο (ποσοστό 5,88%) πήραν η Ενωση Κεντρώων, το ΕΠΑΜ και οι Γέφυρες.

Στη γυναικεία πτέρυγα πρώτο κόμμα με ποσοστό 31,8% αναδείχθηκε η Νέα Δημοκρατία, δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή, τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και τέταρτο το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών με ποσοστό 6,8%.


Στις Φυλακές Αμφισσας πρώτο κόμμα αναδείχθηκε η Χρυσή Αυγή με 28,9% με ΣΥΡΙΖΑ και Χ.Α.  να παίρνουν την δεύτερη θέση με 7 ψήφους το κάθε κόμμα και ποσοστό 15,66%.

Πρώτο κόμμα ήταν η Χ.Α. και στις Φυλακές Μαλανδρίνου με ποσοστό 31,75% (είκοσι ψήφους) έναντι 28,5% του ΣΥΡΙΖΑ (δεκαοκτώ ψήφους).

Στις φυλακές Δομοκού  ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε πρώτο κόμμα με ποσοστό 58,8% αντί 17,65% που συγκέντρωσε η Χρυσή Αυγή.

Στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών, αντίστοιχα πρώτο κόμμα με ποσοστό 58,7% και 64 ψήφους ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 18,3% και 20 ψήφους και τρίτο κόμμα τη Χ.Α. με ποσοστό 5,5%.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ