Πέντε ποδηλάτες νεκροί μέσα σε εννέα μέρες στο Λονδίνο

Πέντε ποδηλάτες νεκροί μέσα σε εννέα μέρες στο Λονδίνο Facebook Twitter
0

Πέντε ποδηλάτες έχασαν μέσα σε διάστημα εννέα ημερών τη ζωή τους στους δρόμους του Λονδίνου, σε συγκρούσεις με λεωφορεία, πούλμαν και φορτηγά.

Όπως  σημειώνει το Reuters, πληθαίνουν οι εκκλήσεις προς τον δήμαρχο της πόλης Μπόρις Τζόνσον, να εντείνει τα μέτρα οδικής ασφάλειας στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός Nick Clegg ζήτησε να διαχωριστούν «φυσικά» οι αυτοκινητόδρομοι από τις λωρίδες των ποδηλατών.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου προτείνει με τη σειρά του μεταξύ άλλων, την κυκλοφορία των ποδηλατών μέσα σε στενά χαμηλής κυκλοφορίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Homme FC ξαναγράφει τι μπορεί να είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα στο queer Λονδίνο

Διεθνή / Ενα transmasc football club στο Λονδίνο φτιάχνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ομάδα

Ξεκινώντας ως ένα χαλαρό transmasc πεντάρι στο ανατολικό Λονδίνο, το Homme FC εξελίχθηκε γρήγορα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ποδοσφαιρική ομάδα. Σήμερα λειτουργεί ως κοινότητα, καλλιτεχνικό project και χώρος φροντίδας, προτείνοντας έναν διαφορετικό τρόπο συλλογικής ζωής μέσα στο queer αθλητικό τοπίο της πόλης.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ