Στις 23 Νοεμβρίου η διάσκεψη για τη Συρία

Στις 23 Νοεμβρίου η διάσκεψη για τη Συρία Facebook Twitter
0

Ο επικεφαλής του Αραβικού Συνδέσμου, Ναμπίλ Ελαράμπι ανακοίνωσε πως η διεθνής ειρηνευτική διάσκεψη για τη Συρία αναμένεται να γίνει στη Γενεύη στις 23 Νοεμβρίου.

Μετά από συνάντηση που είχε με τον ειδικό μεσολαβητή του ΟΗΕ στο Κάιρο, ο Ελαραμπί  δήλωσε: «Συζήτησα το ζήτημα με τον ειδικό μεσολαβητή Λαχντάρ Μπραχίμι και αποφασίστηκε η διεθνής διάσκεψη να συγκληθεί στις 23 Νοεμβρίου, με τις προετοιμασίες να έχουν ήδη αρχίσει».

Από την πλευρά του, και στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ο Μπραχίμι είπε πως: «Η ημερομηνία δεν έχει οριστεί επισήμως».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA ΤΟΥΡΕΤ ΤΖΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤΣΟΝ

Διεθνή / Τι είναι το σύνδρομο Τουρέτ και ποια τα βασικά συμπτώματα

Το σύνδρομο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης μετά το περιστατικό στην τελετή των βραβείων BAFTA, όταν άνδρας με τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή φώναξε ρατσιστική λέξη από το κοινό
THE LIFO TEAM