3,5 χρόνια φυλακή στον Χένες

3,5 χρόνια φυλακή στον Χένες Facebook Twitter
1

 

3,5 χρόνια φυλακή στον Χένες Facebook Twitter

Ποινή φυλάκισης τρεισήμισι ετών επιβλήθηκε τελικά από το δικαστήριο στον πρόεδρο της Μπάγερν Ούλι Χένες, για φοροδιαφυγή. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο εισαγγελέας είχε ζητήσει φυλάκιση 5,5 ετών για τη φοροδιαφυγή που, όπως παραδέχτηκε ο Χένες, ήταν ύψους 27,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η δίκη του Χένες είναι βεβαίως μεγάλο ζήτημα στη Γερμανία και ήδη στα Μέσα ενημέρωσης της χώρας, έχει ανοίξει συζήτηση για το αν ήταν επιβεβλημένη μια τέτοια ποινή.

H υπεράσπιση μπορεί να προσφύγει τώρα στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καρλσρούης. Ο Honess θα πάρει στη φυλακή, μόνο όταν υπάρξει νομικά έγκυρη απόφαση, σημειώνει το Spiegel.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία στο Spiegel με το βιβλίο που είχε εκδόσει πριν ένα χρόνο ο πρόεδρος της Μπάγερν και φίλος της καγκελαρίου. Το περιοδικό σημειώνει ότι ήταν προφητικός ο τίτλος του: "Η Ζημιά".

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συρία: Πάνω από 200 οι νεκροί στις συγκρούσεις Δρούζων – Βεδουίνων

Διεθνή / Συρία: Πάνω από 200 οι νεκροί στις συγκρούσεις Δρούζων – Βεδουίνων

Πρόκειται για 92 Δρούζους, ανάμεσά τους 21 πολίτες που εκτελέστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από δυνάμεις των υπουργείων Άμυνας και Εσωτερικών, 93 μέλη δυνάμεων προσκείμενων στην κυβέρνηση και 18 Βεδουίνους
LIFO NEWSROOM
Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Διεθνή / Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, ο διευθύνων σύμβουλος Jensen Huang κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέψει τις εξαγωγές του H20 - Πιέσεις από την Ουάσινγκτον και εμπορική εκεχειρία με το Πεκίνο στο παρασκήνιο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Κατάργηση αργιών και «πάγωμα» δημοσίων δαπανών - Οι προτάσεις Μπαϊρού για να μειωθεί το έλλειμμα

Διεθνή / Σκληρά μέτρα στη Γαλλία: Καταργούνται αργίες και «παγώνουν» δημόσιες δαπάνες για να μειωθεί το έλλειμμα

Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2026, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού - Έκανε λόγο για «χρέος που αυξάνεται 5.000 ευρώ το δευτερόλεπτο» και χαρακτήρισε την υπερχρέωση «κατάρα χωρίς διέξοδο»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια