3,5 χρόνια φυλακή στον Χένες

3,5 χρόνια φυλακή στον Χένες Facebook Twitter
1

 

3,5 χρόνια φυλακή στον Χένες Facebook Twitter

Ποινή φυλάκισης τρεισήμισι ετών επιβλήθηκε τελικά από το δικαστήριο στον πρόεδρο της Μπάγερν Ούλι Χένες, για φοροδιαφυγή. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο εισαγγελέας είχε ζητήσει φυλάκιση 5,5 ετών για τη φοροδιαφυγή που, όπως παραδέχτηκε ο Χένες, ήταν ύψους 27,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η δίκη του Χένες είναι βεβαίως μεγάλο ζήτημα στη Γερμανία και ήδη στα Μέσα ενημέρωσης της χώρας, έχει ανοίξει συζήτηση για το αν ήταν επιβεβλημένη μια τέτοια ποινή.

H υπεράσπιση μπορεί να προσφύγει τώρα στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καρλσρούης. Ο Honess θα πάρει στη φυλακή, μόνο όταν υπάρξει νομικά έγκυρη απόφαση, σημειώνει το Spiegel.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία στο Spiegel με το βιβλίο που είχε εκδόσει πριν ένα χρόνο ο πρόεδρος της Μπάγερν και φίλος της καγκελαρίου. Το περιοδικό σημειώνει ότι ήταν προφητικός ο τίτλος του: "Η Ζημιά".

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια