Απεργία της ΓΣΕΕ

Τραμπ: Αυτά συμβαίνουν όταν κλέβουν την νίκη από πατριώτες- Facebook και Twitter κατεβάζουν τις αναρτήσεις του

Τραμπ: Αυτά συμβαίνουν όταν κλέβουν την νίκη από πατριώτες- Facebook και Twitter κατεβάζουν τις αναρτήσεις του Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε με νέο Tweet στο οποίο επιμένει πως οι εκλογές «εκλάπησαν» ενώ το Facebook και το Twitter κατέβασαν το προηγούμενο βίντεό του. 

Συνεχίζοντας τα ανάμεικτα μηνύματα μετά την εισβολή διαδηλωτών στο Καπιτώλιο, ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος έγραψε στο Twitter για τις ταραχές πως «Αυτά είναι τα πράγματα και τα περιστατικά που συμβαίνουν όταν κλέβουν μια ιερή και άνετη εκλογική νίκη από σπουδαίους πατριώτες στους οποίους έχουν φερθεί τόσο άσχημα και άδικα τόσον καιρό. Πηγαίνετε στο σπίτι με αγάπη και ειρήνη. Να θυμάστε αυτή την ημέρα για πάντα». 

Λίγο αργότερα το Twitter κατέβασε και το νέο Tweet του Τραμπ με την αιτιολογία ότι παραβιάζει τους κανόνες της πλατφόρμας. 

Ώρες μετά την εισβολή διαδηλωτών στο Καπιτώλιο, ο Ντόναλντ Τραμπ ανάρτησε βίντεο ενός λεπτού στο Twitter. Παρότι ζητούσε από τους υποστηρικτές του να επιστρέψουν στα σπίτια τους, επέμενε πως η νίκη του Τζο Μπάιντεν ήταν αποτέλεσμα απάτης στις εκλογές, κάνοντας λόγο για σατανικούς ανθρώπους. Ενδεικτικό είναι πως η πλατφόρμα του Twitter δεν επέτρεπε τα retweet του επίμαχου βίντεο και προειδοποιούσε τους χρήστες της για αβάσιμους ισχυρισμούς.

«Ξέρω ότι πονάτε, είχαμε εκλογές που μας τις έκλεψαν όλοι το ξέρουν αυτό, ειδικά η άλλη πλευρά, αλλά πρέπει να γυρίσετε στα σπίτια σας τώρα, πρέπει να επικρατήσει η ειρήνη, πρέπει να επικρατήσει ο νόμος και η τάξη, να σεβαστούμε τους σπουδαίους ανθρώπους του νόμου και της τάξης», ακουγόταν να λέει ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Δεν θέλουμε να τραυματιστεί κανείς. Είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος, δεν υπήρξε εποχή σαν αυτή που να συμβεί κάτι τέτοιο, που θα μπορούσαν να το πάρουν από όλους εμάς. Από εμένα, από εσάς, από την πατρίδα μας. Αυτές ήταν εκλογές απάτης. Αλλά πρέπει να έχουμε ειρήνη. Για αυτό πηγαίνετε σπίτι. Σας αγαπάμε. Είστε πολύ ξεχωριστοί. Είδατε τι συμβαίνει. Είδατε πως συμπεριφέρονται σε άλλους που είναι τόσο κακοί και τόσο σατανικοί. Ξέρω πως νιώθετε, αλλά πηγαίνετε σπίτι εν ειρήνη.»

Διεθνή
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM
Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Διεθνή / Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Οι γονείς του 40χρονου Τζόελ Κάουτσι, που αφαίρεσε τη ζωή έξι ανθρώπων σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, παραδέχονται πως ο γιος τους «ήταν ένα τέρας», που μισούσε τις γυναίκες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ