Καναδάς: Άγνωστος έστειλε «400 δωροκάρτες» σε κατοίκους του Έντμοντον

Καναδάς: Άγνωστος έστειλε «400 δωροκάρτες» σε κατοίκους του Έντμοντον Facebook Twitter
0

Απρόσμενη στήριξη, από έναν άγνωστο, δέχθηκαν κάτοικοι του Έντμοντον, στον Καναδά: έναν φάκελο με μια δωροκάρτα και ένα ποίημα.

Αυτός ο «Άγιος Βασίλης», που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, είπε στο CBC ότι έστειλε 400 δωροκάρτες. «Αποφάσισα να το κάνω επειδή ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι είχαν μια πραγματικά δύσκολη χρονιά και είχα τα μέσα να βοηθήσω. Ελπίζω τα δώρα να δώσουν στους ανθρώπους μια αίσθηση ότι ο κόσμος είναι καλός και ότι το λαμπρότερο μέλλον δεν είναι μακριά», ανέφερε ο άγνωστος στο email με το οποίο απάντησε στο CBC.

Η Ελίζα Τέναντ ήταν ανάμεσα σε αυτούς που βρήκαν τον φάκελο από τον μυστηριώδη αποστολέα στο κατώφλι της, την παραμονή των Χριστουγέννων. Περιείχε μια δωροκάρτα 250 δολαρίων στο Walmart. Η ίδια είπε ότι έκλαψε από τη συγκίνησή της, ενώ δήλωσε ότι παρόμοιοι φάκελοι ήταν στο κατώφλι και των γειτονικών σπιτιών.

Για την Τέναντ, η δωροκάρτα κάνει διαφορά, καθώς η ίδια έχασε τη δουλειά της κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Για εμάς είναι τα ψώνια ενός μήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ποίημα που περιείχε ο φάκελος κατέληγε με κάποιες οδηγίες για εκείνους που έλαβαν το απρόσμενο δώρο αλλά ίσως δεν το έχουν ανάγκη. «Δεν το χρειάζεστε; Παρακαλώ δώστε τη "σκυτάλη" γιατί έτσι θα συνεχίσει η ελπίδα», ανέφερε.

Η Κριστίνα Ιγκνάσιο Ντέινς ήταν ανάμεσα στους παραλήπτες του φακέλου, αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει την τελευταία οδηγία. Αν και δεν έχει δουλειά τώρα, καθώς είναι διοργανώτρια εκδηλώσεων, το εισόδημα του συζύγου της στηρίζει επαρκώς την οικογένεια. Οπότε, παρέδωσε τη δωροκάρτα σε μία οργάνωση που στηρίζει ανθρώπους που πασχίζουν με τη φτώχεια.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ