Η Sony κλείνει εργοστάσιο στη Μαλαισία, προχωρά σε συγχώνευση εγκαταστάσεων

Η Sony κλείνει εργοστάσιο στη Μαλαισία, προχωρά σε συγχώνευση εγκαταστάσεων Facebook Twitter
EPA
0

Η Sony αποφάσισε να κλείσει την επόμενη χρονιά εργοστάσιό της στη Μαλαισία, προκειμένου να συγχωνεύσει τις δραστηριότητές της σε άλλη εγκατάστασή της στη χώρα, με στόχο τη μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Η εταιρεία- κολοσσός των ηλεκτρονικών, σε email προς το Reuters, ανέφερε ότι πάντα λαμβάνει υπόψη τις συνθήκες τις αγορές, τις προοπτικές ανάπτυξης και άλλους παράγοντες, στο πλαίσιο της διαρκούς αξιολόγησης των επενδύσεων και των εταιρικών δραστηριοτήτων της.

«Στο πλαίσιο αυτής της αξιολόγησης, η Sony θα συγχωνεύσει τις κατασκευαστικές δραστηριότητές της, μεταφέροντας τις δραστηριότητες του Πενάνγκ στο Σελανγκόρ, ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η λειτουργική αποδοτικότητα», ανέφερε ο επικεφαλής του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, με έδρα το Πενάνγκ.

Οι δραστηριότητες στο εργοστάσιο θα τερματιστούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2021 και θα κλείσει έως τα τέλη του Μαρτίου του 2022, κάτι που θα επηρεάσει περίπου 3.600 εργαζομένους στο Πενάνγκ. Κάποιοι από αυτούς θα μεταφερθούν στο άλλο εργοστάσιο.

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM